Gästbloggning

Skrivet 2012-10-29 Klockan 22:06:54

Hejsan. Maja frågade om jag ville gärstbogga här, och ja de ville jag. Dock är jag inte speciellt bra på att gästbogga men jag får göra mitt bästa helt enkelt! Så jag kan börjar med att presentera mig själv kanske? ;)

Jennifer Ekberg heter jag, jag är 16 år och bor en bit utanför Alingsås! Jag går Barn- och fritids programet (där man kan välja ridinriktig i 2:an vilket jag kommer att göra) på Lerums gymnasium! 
Mitt stora intresse är hästar och de är de jag lever för! Älskar att träna och tävla men även låånga turer i skogen. Jag rider just nu en C-ponny till försäljning. Hennes nämn är Legends Anastasia, hon är ett connemara sto på 11 år, Skimmel och jäätte söt ;) dock har hon ett humör som heter duga.. vissa dagar är hon den mest underbara ponnyn man kan tänka sig och vissa dagar så kan man tänka sig att betala MC´donken fär att ta henne typ!! Inte för att jag skulle göra de, för domdär undrebara dagarna kommer och då blir man glad ;)

Jag har haft henne snart i 2 månader och vi har hunnit starta 3 tävlingar redan! Första tävlingen gick väldigt bra då vi tog hem segern i ena klassen! Dom andra 2 har väll inte gått som man velat menmen man får ta nya tag.

Varför har du inte egen häst kanske ni undrar? Men svaret är ganska lätt då jag inte vill ha egen häst! Jag vill rida mycket olika ponnyer/hästar och då går de inte att knyta upp sig på en häst! Jag lär mig mycket genom att rida olika hästar vilket jag har gjort sen jag började rida! Jag har som längs haft en häst i 1,5 år och de var min första foder ponny!
Jag kommer troligtvis inte att vilja köpa häst när jag fyllt 18 heller utan jag tycker att de är bra att ha på foder så men kan (-ta de rätt) "förnya sig när man tröttnar på hästen". Efter ett tag så har man lärt känna varandar innan och utan så kanske man inte kan läras mer av varandra och då "byter" man! ;)

Jag driver även en blogg, där jag skirver om min vardag -skola, häst osv Allt möjligt! Kika gääärna in på den :D (dock är min header ute och cyklar då jag inte förnyat den sedan förra ponnyn jag hade då jag inte har så mycket bilder på Anastasia än. Men detta ska fixas innom kort ;) -http://ponyryttarna.blogg.se/
 

Så kika görna in på min blogg om ni vill och har tid ;D
Hoppas att de blev bra, Och tack Maja för att jag fick blogga här! :D


Kommentarer
Postat av: Julia - en ponnyryttare♥

Skrivet 2012-10-29 Klockan 23:28:18
Nu är vinnaren dragen av bloggtävlingen där priset var en hel bloggdesign värd 300 kr i sammarbete med Anna form uppe!
Blev det DU? :) ♥
Kram Julia!

URL: http://eliteponys.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se