Ge aldrig upp

Skrivet 2014-07-30 Klockan 16:47:05

Att lyckas i ridsporten är tufft, jag har tävlat på lokal  nivå i ca 2 år men endast kommit runt 3 rundor LD och LD+, ridit dressyr lc:1 på 42% och max 55%.

 

Jag tror att många hade gett upp om dom va i min sits! Man tappar glöden efter ett tag, speciellt om man har fel människor runt en som inte stöttar en i de man gör! 

Men jag har haft rätt människor runt mig och jag har en vilja, jag vill lyckas,  och jag ska lyckas och är nu glad över nya ponny åldern då jag slipper stressa fram för att nå mina mål. Men de var inte de jag skulle prata om, jag skulle prata om att lyckas. 

 Har jag någonsin efter en tävling kommit hem med en rosett? Ja från 1 lokal CR.

Har jag någonsin skrivit att jag inte varit nöjd? Nej jag är alltid nöjd för de jag gjort.

Jag sätter alltid upp mål inför en tävling och har alltid gjort, men dom har aldrig varit att jaga placeringar utan att komma runt med en bra känsla och ha roligt! 

Jag tävlar för min skull och för att jag vill inte för att jag måste eller för att någon säger nu åker du och tävlar, om jag säger att jag inte vill tävla en tävling jag vart anmäld till men de är någon eller några dagar kvar så avanmäller vi. 

 Nu med Gnistra har jag skrivit att vi ska dit på tävling men vi åker inte för att jag inte känner mig redo, jag har lärt mig att inte stressa. Jag har lärt mig att man ska inte tävla förens man känner sig redo. Heller rida ponnyn 1 halvår och få en super runda och vinna och höra folk efter sin ritt säga wow vilket ekipage. Än att åka ut efter 1 vecka rida en halvtaskig runda som bara ser skit ut men man blir ändå placerad men folk börjar snacka om en. Visst känner man sig redo så snabbt så är de lä okej, men ni fattar poängen hoppas jag! 

 Jag har nu haft Gnistra i ca 2 månader och vet egentligen inte om jag känner mig mogen för att åka ut på en lokal tävling om 1 vecka. Vi har inte hoppat bana på 90 än och inte 80 heller. Vi har hoppat bana på 70. Och där känns de inte super bra än, jag får halv taskiga rundor med ett stopp här och där. Så i efter helgen får vi se. Jag kanske väntar ytligare 1-2 månader innan jag åker ut på en lokal.  Och bara åker ut på pay and jumper och rullar 70-80-90 tills det känns super bra. Jag gör hellre de och åker ut när allt känns bra! Jag vill få till den dära wow känslan innan jag åker ut och konkurrerar på lokala tävlingar! Det är inget fel på att bara tävla klubbtävlingar. Man behöver inte tävla lokalt och regionalt bara för att alla andra gör de eller för att det ser bra ut. Vill du bara tävla på klubbtävlingar gör de, de är minst lika roligt som lokala. Jag lovar er att ingen kommer döma er för det. Håll dig på den nivå som känns bra och där du och ponnyn har roligt tillsammans. De är faktiskt det vikitgaste, de viktigaste är inte att tävla för att alla dina kompisar gör de eller för att ha flest rosetter eller vad det nu kan vara  utan för att de är roligt!

 Men de jag ville komma till är att man aldrig ska ge upp utan fortsätta att kämpa och kämpa. Jag lovar er att tillslut kommer de att gå. Sen ska jag säga de att jag har ALDRIG fått en ponny för 100000 eller inte ens för 70000. Jag har fått ponnyerna för dom mindre summorna och jag har fått dom man måste kämpa med och då menar jag inte dom som står på två  ben stora delar av passen utan dom som inte bara är att sitta och åka med på utan dom man verkligen måste rida för att som ska hoppa. Slutar jag rida så nitar Shadde, tar jag i tygeln på Gnistra och slutar driva så nitar hon. Så jag måste verkligen rida ända fram och över hindrena. Men jag har faktiskt hellre en sådan ponny än en såndan som bara är att sitta och styra på och den taxerar och hoppar allt och aldrig stannar. 

 

Jag vet inte hur jag ska avsluta detta inlägg, men jag vill ge en lycko spark till alla där ute och säga att ni får inte ge upp, utan fortsätt att kämpa och ha roligt! Tävla för din skull och inte för någon annans!!

 

Nu blev detta inlägg en mil långt men jag hoppas ni orkade läsa allt och förstår min poäng!! 

Här är en film på mig och shadde från våran sista tävling, det tog mig över 1 år att få en runda med en wow känsla och ett sånt bra resultat. Jag har gått runt 1 runda tidigare en LD+ med ett ner slag men i den hade jag inte alls sån här bra känsla!! 

Ni får se båda så får ni säga vilken som såg bäst ut!! 

 

här är från våran sista runda
 
och här är från den med ett nerslag 
 
 
 


Tränigen

Skrivet 2014-07-30 Klockan 16:04:42

Igår gick så sjukt bra, gnistra va jätte fin och lyssnade sjukt bra, vi gjorde något som hete krinlgan, En sjukt bra övning och man fick lixom hålla koll på alla så att man inte krockade osv!! 
De va ju inga hinder med utan bara upphöjd bommar och mark bommar!!
Men iallafall gick hon jätte bra och hon är verkligen så himla fin!!
Finns inte så mycket att säga om träningen mer än att jag är sjukt nöjd!
 
Vi va ju och hämta dressyr sadeln igår oxå och fick med ett schabark som man alltid får där ifrån sne köpte vi ett som jag ska ha till tävling, vi köpte även ett par beganade animo för 800!! och dom va använda 1 gång!!  Sjukt bra pris!!
Sen en sväng till hööks och köpte ett par stigbyglar, flugspray och nya ridvantar!
 
 
Nu ska jag sätta mig och skriva på ett inlägg jag tänk på ett tag. Så ni får ha det så bra så hörs vi!!
 


jag hatar det hära med rubriket

Skrivet 2014-07-28 Klockan 21:57:38

Igår blev träningen inställd pga vädret, de va kaos, haglade, regnade, åskade och ja allt där emellan typ.
Så ponnyn fick vila igår oxå och idag blev det ett dressyrpass.
Det gick superduper bra och jag är jätte nöjd med henne. Jobbade mest med att mjukgöra henne och arbeta henne för hon var sååååå stel. 
Glömde ju nartuligt vis stövlarna hemma och ridskorna oxå! Så typiskt mig va! Så ja fick rida i mina älskade nike w air max 1, ajabaja maja att rida med skir utan klack och med snörning!! 
Men de gjorde inte så mycket för de va såååå skönt att inte ha stövlar i denna värme kan jag säga och att ha skor som ändå fläcktar lite va de bästa på hela passet typ!  och så hade jag väldigt bra grepp med dom oxå!!
Men ja kan inte säga mer än att det är så typiskt mig att glöma allt hemma!! 
 
Imorgon ska jag och mamma till hedmans häst och hämta min dressyrsadel som vi betsällt, de är en exakt likadan som jag har nu fast i dressyr då!! Ska bli såå skönt att äntlgen ha en dressyr sadel att rida i när jag tränare dressyr!! 
och sen på kvällen är de hopp/markarbets träning. Det ska bli såå roligt för de va ett tag sen vi hoppade nu.
Och i helgen ska jag i väg på ett 3 dagars ridläger hos min tränare, dock är de vuxen ridlägret men jag fick komma för den fanns 1 plats. Så de sk abli sjukt roligt och bra uppladdning inför helgen där på då jag och Gnistra kör våran första lokala!! Så på avslutingen på lägret så är de som vanligt banhoppning och programriding. På banhoppingen ska jag hoppa 80-90 och på programridingen rider jag nog LB:1.
 
Nu ska jag bara ta de lugnt och stänga ner datan så ni får ha det så bra så hörs vi puss och kram
 


halloj

Skrivet 2014-07-26 Klockan 21:29:07

vet inte hur jag ska börja inlägget så de får bli de klassika! 
Hej på er, idag har jag bara tagit de lugtn, idag hämtade mamma och några till från klubben hem gnistra från betet och senare på kvällen va jag nere och pussade massa på henne!! Hon och Shadde har under veckan ridits ut varje dag så dom har ju inte helt stått på vila! Så imorgon är de träning som gäller! Första på ett tag för båda så de blir nog ganska lugnt! 
 
På tal omingenting så är snart Juli månad slut och kan inte annat säga än att detta året har gått sjukt fort hitils! 
Men kan inte klaga då augusti kommer bli sjukt rolig! 
Lokal debut för mig ich Gnistra den 9 i Grästorp LD+ och LC kör vi på då
Liseberg den 23 med goa kompisar och ska se the fooo och bo på hotell
med Amanda och hennes familj!
Skolan startar(fråga inte varför jag längtar för vet knappt de själv) 
 
Men nu sitter jag iallafall med en godis påse breve mig och kollar på tdb! Sitter för mig själv och planerra lite vilka tävlingar jag vill på schemat änså länge Div II lag tävlingarna,den i grästorp och en i Åmål! 
Sen har jag inte hunnit på mycket längre! 
Så nu ska jag fortsätta med det så ni får ha det så bra så hörs vi puss
 
 
 


hejsan på er

Skrivet 2014-07-25 Klockan 20:46:43

Nu är jag hemma från semestern eller aa jag kom hem igår, men ändå.  Idag sov jag bort halva dagen och sen åkte jag till stranden och va där en stund och sen har jag bara tagit de lugnt, varit nere i stallet och släppt ut shadde som stått inne idag, Gnistra fick vi inte med oss hem idag från betet för hon krånglade så vi hämtar henne imorgon. Hästarna kommer få stå inne under dagarna nu när de är så här varmt, och så ute på nätterna. 
Och så får de vila imorgon oxå och efter de alltså på söndag ska Gnistra börja trimmas inför höstens tävlingar.
Första lokala blir v 32 i grästorp då jag hoppar LD+ och LC. 
 
Ikväll eller aa när jag avslutat detta inlägg ska jag ta tag i alla 1200 bilder jag fotade under räkan hoppet, redigera och lägga ut på fb och ja de kommer ta sin lilla tid. 
Kommer slänga upp någar här då och då! 
Ska även försöka som jag sagt förut  få upp ett inlägg om mina och gnistras tankar nu när jag fick några extra årl eller mina tankar och min planering rättare sagt och lite sådana inlägg!!  
 
Men om jag ska hinna bli klar med iallafall hälften av alla bilder så får jag nog börja nu så ni får ha de så bra så hörs vi sen!! Pussss
bjuder på denna bild från räkan så länge! 


Detta är bara för hemskt

Skrivet 2014-07-17 Klockan 09:02:11

Att jag ens visar er dessa bilder!Tror ingen förstår min lycka

Skrivet 2014-07-16 Klockan 20:42:20

Förutom Annan! Som jag var suttit och typ bara hypat med över detta! Trodde jag va inne på mitt näst sista ponny år i år efter som jag fyller 17 men nej nu har jag fler år! För man får från och med 2015 tävla c och d ponny tills man e 20! HÖR NI MIG SKRIKA ELLER? Min mamma e minst lika glad för att få vara så kallad ponny mamma längre! Hahah åååå älskar detta! Ska någon dag när jag kommer hem från semestern sätta mig och skriva ett inlägg om planen mwd gnistra nu när jag fått fler ponny år!! 
Godmorgon

Skrivet 2014-07-16 Klockan 06:08:09

Sitter nu i bilen på väg mot strömstad! Vet inte hur uppdateringen blir idag! Men ska försöka slänga upp något inlägg då och då! Men hoppas ni får en bra dag så hörs vi! 

Godnatt

Skrivet 2014-07-16 Klockan 00:22:10

Tänkte bara slänga in ett godnatt, ganska sent men ändå! Pay and jumpen gick super fick 2 stopp i varje klass men de va mina fel! Jag som gör fel och då stannar hon! Men Gnsitra skötte sig super bra! Imorogn(idag) ska jag med en klubbkompis familj till räkan i Strömstad och agera fotograf,hästskötare och ja typ de! Ska bli sjukt roligt! Tanken va ju att jag skulle vart med ovh hoppat med Gnistra men efter som allt knte känns super än så väntar vi lite med debuten på lokal! Och gör den när allt känns super bra på pay and jumperna!
Men ska upp vid 5 så nu måste sova nu! Godnatt så hörs vi puss Har hästarna att tacka!

Skrivet 2014-07-14 Klockan 22:13:25

är det bara jag som tänk, tänk om jag inte hade börjat med riding då hade jag aldirg lärt känna den tjejen eller blivit så bra kompis med henne som jag är, eller tänk om jag aldrig vart på de lägret då hade jag aldrig tröffat den tjejen som idag är den jag litar allra mest på, eller tänk så hade jag aldrig köpt den ponnyn( imitt fall Shadde) då hade jag aldrig börjat prata med henne och lärt känne henne som idag är den jag skrattar allre mest med och som är min närmsta kompis. 
 
Jag tänker ofta så, tänk så hade jag inte. Speciellt när de gäller shadde, hade jag aldrig köpt han hade jag aldrig lärt känna verken Amanda eller Jennifer. Eller hade jag inte börjat rida hade jag aldrig vart så bra kompis med Anna som jag är idag, och hade jag inte vart på lägrena förra året hade jag inte lärt känna alla underbara människor där även om jag kände dom flesta som va hos min tränare men jag lärde känna någon ny iallafall.
Tänk egentligen så mycket kompisar jag har genom hästarna, de är ganska sjukt. Och några av dom är jag speciellt glad över att ha lärt känna. De är dom jag vill ägna detta inlägg till!! 
 
Så vem ska jag börja med då??
 
Jo vi börjar med Anna som jag känt längts och lärde känna via ridklubben och skolan, mentack vare hästarna blev vi extra bra kompisar, de hade vi nog inte blivit om vi bara gick i samma klass eller aa paralellklass.
Så henne har jag hästarna att tacka för att jag blivit så bra kompis med! 
Anna är en kompis som fler borde få ha i sitt liv, hon får mig alltid att skratta när vi träffas, hon har ett hjärta av guld och vill att alla ska må bra och skulle aldrig vilja någon illa! 
 
Sen har vi Amanda som jag lärde känna tackvare Shadde, så hade jag aldrig köpt den underbara ponny hade jag inte ens vetat att denna tjej existarade. Men behöver inte skriva så mycket om henne, för henne skrev jag om i ett tidigare inlägg idag!  Så jag ni vet redan vad jag tycker om henne!
 
Sen har vi frida, ja jag vet inte ens vad jag ska skriva om henne, mer än att hon har en sjuk humor och är en himla go tjej som alltid är på bra humör. Lärde känna henne förra året på lägret hos min tränare och de är jag sjukt glad över för vi har alltid roligt när vi ses och skrattar alltid lika mycket åt allt och ingenting. 
 
 
sen har vi massa mer, men bjuder på bilder på några 
Caroline som jag egentligen inte vet hur jag lärde känna men iallafall lägret på AW, men innan de så pratade vi oxå en del. Men de va via hästarna iallafall! Och de är jag
sjukt glad över.
 
ja och så klart världens goaste AW gäng från förra året!! 
 
sen finns de dom jag lärt känna som inte har något med hästar att göra alls oxå! Men eftersom detta farmför allt är en hästblogg så ägnar jag detta inlägg till de jag lärt känna via hästar som jag aldrig skulle lärt känna om jag inte hållt på med hästarna!!
 
juste höll ju på att glöma galna moatoa som jag lädre känna på henrik barrys bloggträffa för några år sen! 
moa är den blonde tjejen i bilden! 
 
och sen glömde jag nästan Tess oxå som jag lärde känna för en herrans massa år sen på ett ridläger. 
 
Nej nu ska jag sluta detta inlägg så de inte blir en roman på 10 sidor haha!!
Men nu vill jag att ni skriver och berättar om ni lärt känna någon via eran sport  och de behöver inte vara riding utan de kan vara fotboll, basket eller ja vad som helst som ni inte skulle lärt känna om ni inte börjat med den sporten!! Någon eller några ni är speciellt glada över att ha lärt känna! 
 


bilder från falsterbo

Skrivet 2014-07-14 Klockan 16:26:33

 
 
 


Hejsan

Skrivet 2014-07-14 Klockan 16:16:52

Ihelgen va de 2 dagars dressyrträning och har varit sjukr trött och därför inte rokat blogga! Men ialafall gick Gnistra Sjukt bra båda dagarna och fick mycket beröm! Men behöver få mer power i galoppen. Men hon tror pxå att vi kan samla poäng på dressyrbanan! Så i höst blir de dressyrtävlingar oxå! 
Idag får Gnistar vila, för igår va hon lite trött så därför får hon ta de lugnt ute i hagen idag! De förtjänar hon.
Imorgon är de pay and jump i ed igen, hoppar 70-80.
 
Nu till något annat, fick nyss ett samtal från bästa Amanda. Var serulst tvungen att lägga mig på galovet för att jag skratta så mkt. Jag hade skrivit hennes kik på till en som skulle göra ett prank kik och när de hade gått en stund efter att hon hade skrivit och sedan erkännt att de va ett prank va mig en förtsa amanda tänkte på!! Hahah jag typ dog, så roligt va de. Hon hade blivit jätte rädd. Min bästa Amanda alltså, hon hade fått något likandne ''jag har grävt ner kroppen nu'' och sen en fortsätting på de, och jag var tydligen den ända av hennes kompisar som skulle göra något sånt mot henne! men had evart tvärt om för mig, hade tänkt på henne förts oxå! Finns verkligen ingen annan kompis som får mig att skratta om hon!  Vår humor är så annorlunda så ingen annan fattar den seriöst! I varandras mobilder har vi döpt varndra till smiliasr, jag är en majskolv bc hon kallar mig för majs och brukar skriva ''majs om du solar blir du ett pockorn'' i hennes och hon en panda i min bc jag kallar henne manda=panda.
 
Nu spårade detta inlägg ganska mycket, så innan de spårar mer så får ni ha det så bra så hörs vi kram och puss
linn olsson får stå för bilden! !


Lite av köpen från Falsterbo

Skrivet 2014-07-14 Klockan 15:48:05


2 flugor i en smäll! Gnistras schabrak och mina rudbyxor(kommer bättre bild på dom någon dag)
Shaddes schabrak
Godiset jag köpte till Hanna
Mitt godis!;)
Bilder på de andra kommer någon annan dag!;)


Hemma

Skrivet 2014-07-11 Klockan 22:14:53

Nu sitter jag hemma i min säng efter 2 dagar nere i falsterbo, massa shopping och sol!! och så klart en massa skratt!! Haft det sjukt bra, första gången jag va på falsterbo och jag kan säga att de inte va sista gången. Ska förmodligen tillbaka nästa år oxå fast lite mer planerat och fler dagar!!  Har iallafall köpt massa fint, ska fota de någon dag så ni får se. 
Men iallafall kan ju skriva en lista på allt
2, hinkar godis från ps en 3,5 liter och en 1,2?( till lilla syrran) 
2 schabrak med bordyr, ett till shadde och ett till gnistra
ett par ridbyxor från star rider
1, tjock tröja,1 piké, 1 väst från gina falsterbo 
och 3 pack kl sockar.  Okeej kankse inte jätte mycket men mina pengar tog slut så kunde inte köpa mer även om jag ville! 
 
Ville verkligen inte hem egenligten vill bo där nere, bo på stranden hela sommaren när de är sånt här väder! Såå underbart va de! Så fint, kallt i vattnet, men vaddå de är sverige vi pratar om här är de alltid kallt vart man än badar typ. Alltså serriöst vill bo där nere under sommar månaderna!  
Men nu ska jag stänga ner datan och bar ata de lugnt!! Så länge bjuder jag på lite bilder!! 
 
 
 
 
 


Dagen i bilder

Skrivet 2014-07-10 Klockan 22:03:10

Jag och Charlotte från ryttareliten

Jag och roffe

Jag och Tyra Sjöstedt 


Sen lite bilder från när vi va och solade jag Carro och Amanda
Roadtripp

Skrivet 2014-07-10 Klockan 05:19:31

Blev en spontanare! Igår bestämde jag och mamma oss för att dra till Falsterbo idag! Så nu sitter vi i bilen och min kompis Carro är med! Och ja nu bloggar jag från mobilen! För första gången på år typ!  Pay and jumpen i tisdags gick super bra och gnistra hoppade jätte bra!  Hoppade 70-70 nollade ena och fick ett stopp i andra men de va mitt fel för råkade korta tygeln lite innan ett hinder! Men ingen räkan för oss utan vi tar de lugnt och väntar med tävling lite till! 
Men nu så finns de inte mycket mer att säga! Så ni får ha de bra och så hörs vi kanske med massa bilder senare idag!:)
Pusss! Här är några bilder från pay and jumpen så länge och en bild på mig och Carro
Foto: Catarina fäldtSvensk sommar

Skrivet 2014-07-07 Klockan 21:49:11

 Vaknade halv 2 av att de åskade så huset skakade. Mysigt sätt att vakna på va?? Nej skulle inte tro de, men efter som de regnade och åskade nästan hela eftermiddagen så blev de inget stall idag. Så idag har jag bara tagit de lugnt.  Imorgon står de pay and jump på schemat för Gnistra och vi sk ahoppa 70-80, är sjukt taggad inför de och hoppas hon är lika taggad som jag. Men de tror jag att hon är för de brukar hon vara till tävlingar!
 
Annars har jag inget speciellt planerat denna vecka, utan mest ta de lungt och va i stallet och trimma Gnistra inför LD-LC på räkan!  Hoppar endast LC om LDn går bra, men om de känns skit i LDn så stryker jag LCn. Men är sjukt taggad, inte bara för att tävla utan för att träffa allt folk och se massa fina ponnys. 
Målet i LDn ska vara att bara komma runt med bra känsla och ha roligt! 
I LCn om jag nu hoppar den ska jag komma runt dubbelnolla men inte jaga placering de första jag gör på en lokal tävling utan komma runt dubbelnolla med bra känsla och ha jäkligt roligt inne på banan. Jaga placringar kan gör vi senare, inte första lokala starten! 
Någon av er läsare som ska till räkanhoppet på onsdagen?? 
 
Nu har jag inte så mycket mer att skriva så ni får ha det så bra så hörs vi puss och kram
 
 


fy på dig maja

Skrivet 2014-07-06 Klockan 18:10:59

Nu har jag inte bloggat på några dagar men de beror på att tiden inte funnits där, har hjälp till massa timmar på ponnyridning. Sen har Frida vart här och de har vart super kul. 
Men nu är allt över och jag sitter hemma och tar de lugnt. Kom nyss hem från stallet, blev ett dressyrpass på Gnistra idag efter 2dagar på ponny riding, och ja vi fick ha med henne för vi hade inte så många andra hästar men hon har sköt sig sååå bra och vart så snäll och populär bland barnen. 
Men iallafall idag gick hon super bra och jag är jätte nöjd med henne. 
 
Men tänkte berätta lite om vad som hänt dom senatse dagarna
I torsdags kom ju frida hit och vi tittade på film och käka godis och bara pratade och hade sjukt roligt.
Sen åkte hon hem på fredagen och jag hjälpte till på ponny ridingen.
Sen på kvällen kom hon tillbaka och vi va ute i mellerud och träffade massa goa kompisar och  bara gick runt och tjötade. De va sjukt roligt och träffa folk man inte träffat på jätte länge och några nya människor!
Sen på lördagen va de upp tidigt och hjälpa till på ponnyridingen igen och sen på kvällen åkte jag till min syrra och vi titta på film och käka godis. 
De var i korta drag de som hänt dom senaste dagarna! Hoppas ni haft lika roligt som jag har haft det. 
 
 


hejsan

Skrivet 2014-07-03 Klockan 15:47:57

Gick upp tidigt idag och då menar jag typ halv 8 eller nått, för att åka till stallet men ändrade planen och åker dit ikväll istället och pysslar om ponnysarna. Så idag har jag städat mitt rum och bara tagit de lugnt. Nu väntar jag på att en kompis ska komma med tåget så jag ska gå och möta henne 16:30 hon ska sova här och de ska bli sjukt roligt för de va evigheter sen vi träffades sist! 
 
Kan ju berätta lite vad som hänt de senaste dagarna.
I tisdags va jag på pay and jump i Ed med gnistra och hoppade 60-70 och de gick sjukt bra, la henne fel någon gång så don stannadd 2 gånger i varje klass men är sjukt nöjd med henne efter som de vat mitt fel. Hon hoppade som en gud. Ska dit på tisdag igen och då hoppar vi förmodligen 70-80!:) 
 
Sen igår va de träning, vi tränade på att hålla jämna galoppsprång mellan bommar och små hinder. 
Det gick ganska bra, men hon går bätter och bättre för varje träning men hon går bäst på tävling.
Hoppade nått språng på 80 och när vi höjde till 90 blev allt kaos de blev inge bra med distanser vad vi än gjorde. Så nu är räkan avbokad och jag ska trimma ännu mer innan vi åker ut och tävlar och sen kanske inte räkan är de optimala stället att starta sina första lokala starter som ekipage tsm heller! Så lokal debut får vänta lite för oss. 
 
Nu finns det inte så mycket mer att skriva så ni får ha det så bra så hörs vi senare eller imorgon puss och kram
kapacitet har hon iallafall och tycker 70 är för lågt!:) Så höjden är inga problem.
foto: Catarina 


1 juli 2014

Skrivet 2014-07-01 Klockan 13:12:59

Nu har ännu en månad passerat, detta året har gått så fort och det har hänt mycket roligt under dessa månader som gått och i detta inlägg tänker jag ta upp lite av de roliga som hänt!
 
I slutet av Februari och början på Mars var det GHS, och jag va där fredag-söndag, var öven på Henrik Barrys ryttarevent på fredage. Träffade massa kompisar på mässan, shoppade och satt i bloggmontern på söndagen med Bella. Hade så ont i vaderna så jag knappt kunde gå efter 3 dagar på mässan och all dans på fredag kvällen. Men roligt var det iallafall och de är ju de viktigaste.
 
Sen nästa roliga händelse va The Fooo konserten i April. De va så sjukt roligt, dessutom träffade jag 2 grymma tjejer Nellie och Bella, vi köade tsm och hade så roligt. Nellie har jag träffat 2 gånger efter de, och ska förmodligen träffa dom igen snart! Men iallafall konserten va sjukt bra och vi stog sjukt nära scenen! 
 
Sen har vi ju lägret jag var på i April oxå, i April var jag hemma ca 1,5 vecka totalt för var ju nere i skåne 3 veckor, och så va inte alls mycket hemma! Men lägret va så sjukt roligt, fick massa nya kompisar, ny kunskap och minnen för livet! Man har alltid lika roligt där! 
 
Sen kom gnistra in i mitt liv i slutet av Maj början på Juni. Och de behöver jag inte skriva så mycket mer om eller?
 
Sen 13 juni va bästa kvällen i mitt liv, jag såg 2 av mina favorit band på samma kväll One Direction och 5sos. Jag skrek som jag aldrig gjort förr, kunde nästan inte prata efter åt, hostade så mycket. Men de va iallafall bästa kvällen på länge och den kommer vara svår slagen!! Kommer leva på denna upplevelse länge!!
 
Så de va de som hänt mig från januari till juni! De roligaste alltså, sen har de hänt en massa annat oxå men detta är dom roligaste händelserna!!:) 
Nu ska jag ta och käka så ni får ha de bra pusss


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se