godmorgon

Skrivet 2014-03-31 Klockan 08:25:17

Sitter i bilen på väg mot skolan! ska skritta ut en sväng med line idah innan skolan! Det ska bli härligt! så fixar jag allt innan skolan börjar, så kan jag åka hem sen efter skolan! Men annars händer inte så mycket idag! Ska väl leta fram en snygg konsert outffit till lördag! Och städa mitt rum igen! Men ni får ja det så bra så hörs vi ikväll puss och kram!!


Snabb inlägg

Skrivet 2014-03-30 Klockan 13:39:22

Hej på er, kom nyss hem från en pay and jump på skolan, hoppade 60-70 och det gick jätta bra iallafall i 70, där jag fick ett stopp som var mitt fel. Men annars var Shadde jätte fin. Vi har betsämt oss för att flytta han på heltid till skolan nu, så nu blir Shaddisen nuntorps bo vilket ska bli jätte roligt.
 
igår jobbade jag på skolan istället för i fredags då jag tränade för Niklas Jonsson och det gick jätte bra, Shadde var super fin men ganska stark. Men jag är jätte nöjd och Niklas var en jätte bra tränare. Vi tränade mycket linjer och konstiga svängar och avstånd!! Det var en jätte rolig träning. Inga höjder utan kanske runt 70-80!
Och igår skrittade jag ut en sväng med en klass kompis och Shadde sköte sig super bra och var jätte lugn!
Så dte var roligt! Det ska vi nog göra imorogn innan skolan oxå. 
 
Men nu ska jag ut i det fina vädret så ni får ha det så bra så hörs vi senare puss och kram<3
 
Bild på mig och line och hennes häst puff från igår! 


dagarna bara rinner på

Skrivet 2014-03-27 Klockan 20:32:34

Ja som rubriken säger så dagarna går så j'vla snabbt just nu, om bara 9 dagar är jag i stockholm och ska se The fooo live tillsammans med min lill syster och om hela 18 dagar alltså 2 veckor och 4 dagar är jag nere på AW i 3 veckor 1 vecka läger och 2 veckor APL, längtar så sjukt mycket. 
 
Men till saken jag tänkte på nu då, jag ska ju vara borta i 3 veckor och kommer antagligen inte ha tid att uppdatera så bra varje dag, men vill att bloggen ska vara levande under dessa 3 veckor. Så nu söker jag gästbloggare som vill gästblogga här. Om något roligt ämne, kanske nåste speciellt du vart med om, kanske ett minne för livet(till exempel ett läger du vart på) ja vaf'n som helst! Bara det är roligt för andra att läsa! Så har du något du vill dela med dig av, mejla till majjasiimonsson@live.se
mejla text och bilder(som gärna får vara insatta på rätt ställe i texten, eller att ni skirver i texten bild 1 här osv) och länk till din blogg om du har någon!! 
 
Men så klart kommer jag oxå blogga live därifrån, datan hänger så klart med ner. Klarar mig aldrig utan den i 3 veckor+att jag och julia som jag ska ha min APL med måste ju ha nått att göra när vi slutat på kvällarna. 
 
 


hejsan!

Skrivet 2014-03-27 Klockan 19:41:25

Nyss städat klart mitt rum eller aa det ser iallafall bättre ut än innan. Imorgon är jag ledig fram till lunch då jag ska på samtal med min mentor och sen vidare till Niklas träningen. Morgon dagen ska bestå av massa plugg! 
Idag fick Shaddisen nya skosor så han fick vila inför imorgon. 
 
Igår tränade jag för Stellan, en av häst lärarna på skolan. Jag fick träna på det som sedan ska bli förvänd galopp fast fick göra det i skritt och trav och fick även träna mycket på mina sitt ben alltså typ att jobba mer med
sitsen. Ha han utåtsälld och massa sånt. Shadde gick verkligen jätte bra och jag är jätte nöjd.

Annars har jag jobbat hela veckan i stallet vilket har vart super duper roligt. Jag älskar att jobba praktiskt i skolan, hatar verkligen att sitta i skolbänken, har så svårt att konsentra mig, så jag tycker allt bli mycket lättare om jag får vara ute och jobba och samtidgt  sitta i skolbänken, Då blir allt mycket lättare för mig. Dte var en av andleningarna till att jag valde Nuntorp, för där är det mycket praktiskt och inte bara teoretiskt.
 
Men nej nu ska jag sluta tjata så ni får ha det så bra puss och kram<3
 
 
Bild på mig,johanna och matilda som är tagen för typ 1,5 år sen. 
 


träning

Skrivet 2014-03-25 Klockan 19:37:03

Sitter i bilen på väg hem efter en sjukt lyckad träning! shadde hoppade sjukt bra och var jätte glad och pigg!:) En av dom bästa träningarna på länge! Hoppade linjer,studs och lite så och han lyssnade super bra! är så lycklig lottad som får ha denna ponnyn!!
När jag kommer hem blir det våfflor och ryttareliten!:) Om inte annat så hörs vi imorogn pusss och kram!!
bloggtips?

Skrivet 2014-03-24 Klockan 18:26:14

Ja, vad ska jag skriva om, vad vill ni läsa om??
Kom med massa bra tips nu!! 
så ska jag försöka skriva ihop lite tidsinställda inlägg till veckan!! 
Fråga inte! Bild från spexfotot in 9an
 


Bloggtroka

Skrivet 2014-03-24 Klockan 18:16:02

Här ekar det minnsan. Har varken haft ork eller lust att bligga i helgen.
Denna vecka är det stalltjänst på skolan som gäller och shadde är med mig där. Så mysigt att kunna gå och pussa på han när man får tid över om dagrana när man gjort klart allt.
 
Idag började jag vid 7, och jobbade på hårt och så var nästan allt klart efter lunch, då hade jag bara kvälls påsarna att packa och sen en massa små saker som att mocka rast hagar och sånt.
Efter skolan red jag Shadde, idag fick han bara sträcka på sig ialla gångareter  inga krav eller nått. Imorgon står då hoppträning på schemat för Anna och på fredag ska jag träna för Nicklas Jonsson som är A-tränare, elitryttare och uttagen i svenska landslaget i hoppnig, det ska bli sjukt roligt. 
 
Annars finns det inte så mycket att skriva om. Just nu sitter jag och bara tar det lugnt och ska snart ta en lång varm dusch. Men ni får ha det bra så hörs vi snart puss!!<3
 
#selfie med goaste Wilma från i lördags när vi skulle til torp!:) 


svar på kommentar

Skrivet 2014-03-21 Klockan 19:48:35

Hanna Om: tränignen 
Haha är du för liten?? Awwwq
 
Svar: Om du menar för skol hästarna så nej, jag har alltid ridit om innan, men nu får jag bara rida lilla cappo och det konsitga är att det finns en eller två tjejer i min ridgrupp som är ungefär lika långa som mig, men det är bara jag som får rida henne i min grupp och alla andra får byta. Vilket jag tycker är tråkigt, då jag inte får ut så mycket på henne. Som den övningen vi gjorde igår, då hade jag fått ut mer av lektionen om jag red på en av storhästarna. Och tycker det är så mycket roligare att rida storhästarna. Menmen jag får vänta och se om det ändrar på sig. Annars får jag väll säga till.
 
Hoppas du fick svar på din fråga
 övre bild: Jag och Enya dock ca 2 år sen
Jag och Vanessa någon gång i höstas! Har tyvärr ingen uppsutten bild på henne.
 


träningen

Skrivet 2014-03-20 Klockan 22:20:00

Gick super bra, vi hoppade lite konstiga linjer och svängar idag! till en början va shadde lite seg men mot slutet va det bättre och jag är jätte nöjd! Hoppade väll runt 70-80! på söndag åker jag till tfrk för att hoppa en pay and jump på 60-70!:) vill ge de en chans till!:)
Men iallafall är jag jätte nöjd med Shadde idag! I skolan red jag cappo igen, rider typ bara henne nu för tiden i skolan! Vill ju oxå rida storhästarna men ser ut som de får vänta ett tag... Men det gick bra, krånglig men rolig övning!:) Mycket svängar och så! Men fick driva men samtidigt ha en kort galopp!ja de va mycket att tänka på!
Men nu ska jag sova så ni får ja det bra så hörs vi!

bilden stämmer inte! Men imorgon är det fredag!!godmorgon

Skrivet 2014-03-20 Klockan 07:32:47

Sitter på bussen på väg mot skolan! 2 dagar kvar till helg och sen väntar 1 veckas stalltjänst på skolan då blir shadde nuntorp bo för 1 vecka! ska ha med han för att hinna rida mer! Idag står 2 pass på schemat ett på skolan och ett på shadde!:) Hoppning för Karlsson ikväll! Det ska bli riktigt roligt, hoppas shadde tycker detsamma! Men det tror jag allt!!
Men nu har jag inte mycket kvar att skriva så ni får ha det bra så hörs vi ikväll puss!!
bjuder på en bild som jag fick skickad till mig av en kompis igår angående lägret på aw! Enligt henne är det 89025 dagar kvar medans det enligt mig är 25! (det står 89026 för att jag fick den igår) vilket är lite mer än 23 år


Min dröm ponny nummer 2

Skrivet 2014-03-19 Klockan 21:07:34

Jag har hittat min dröm ponny nummer 2!!
Eller aa han har vart min dröm ponny sedan teamsl.blogg.se tiden ponnyn jag pratar om är nämligen Winnetoo, som ägs av en tjej vid namn Alexanda Gustafsson. Han är nu till salu. En grymt fin ponny som jag gärna hade provat om jag hade vart lite mer rutinerad. Han har länge vart en ponny jag velat testa. Redan när Linn Olsson skulle sälja han va jag sugen på att åka och titta på han, men har aldrig haft kunskapen eller vart rutinarad nog då han är en ponny som ser ut att ha mycket power och är het i hoppnigen. 
Men han är så gudomligt fin och en cool ponny. 
Hans annons hittar ni här
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=799293
Här är bilder på snyggaste Winne från linn olssons blogg
 


godnatt

Skrivet 2014-03-18 Klockan 21:53:40

Säger jag med några härliga bilderett snabbt hej

Skrivet 2014-03-18 Klockan 15:04:05

Sitter på hästkunskapen och har skrivit klart om mina häst raser. 
Skrivit pm KWpn,New forest och Shire, skönt att vara klar, så jag kan lägga tid på andra ämnen hemma. Vilket är sjukt skänt, då jag har en heldel i andra ämnen att lämna in saker i. Speciellt djurens biologi och djuren i naturbruket.  Och säkert massa andra ämnen oxå. Hehe känner att jag tar allt detta på så stort alvar, skjuter upp allt till sista dagen och som jag säkert skrivit förut lämnar jag helst in det typ 3 månader försent.
Sköta skolan va det ja! Hosthost!! 
 
Men nu ska jag dra så ni får ha det bra pusss
 


konstnär nästa?

Skrivet 2014-03-18 Klockan 10:47:18

frukost på bussen

Skrivet 2014-03-18 Klockan 07:36:24

Ja som rubriken lyder så käkar jag frukost på bussen, det blev en fralla med skinka och paprika, knäckebröd från vasa med tomat och basilika röra på eller vad man säger och sen en vitaminwell stevia i smaken melon!!:)
Idag är det tråkigaste skoldagen på veckan! Efter lunch står 3 h teori på schemat! då ska vi greja med häst raserna!:)
Men nu ska jag lägga ner mobilen och fortsätta på min frukost! så ha det bra puss och kram
godmorgon!!

Skrivet 2014-03-17 Klockan 09:56:25

Har nyss gjort mig i ordning för skolan. Idag börjar jag som vanligt 12:20.
Just nu sitter jag bara på mitt rum och tar det lugt och lyssnar på musik. 
Idag har jag matte och engelska i skolan, inte det roligaste men det funkar ändå!:) 
Sen hem och bara ta det lugnt, okeej nu ljög jag, Hem och PLUGGA!!! Skriva texterna om hästarna som jag inte gjort än. Plugga i kapp allt de andra som jag ligger efter i.
 
Men nu ska jag dra till bussen!! så ni får ha det bra tills vi hörs!! 
 


hej på er i det vackra vår vädret

Skrivet 2014-03-16 Klockan 12:33:12

Kom nyss hem från stallet. Idag har Emma skuttat Shadde lite ute i paddocken, det gick super bra och Shadde sköte sig jätte bra. Emma rider verkligen Shadde super bra och har bra kontroll på han. 
Hon ska starta han på klubbhoppningen den 12 mars, då ska hon hoppa 50-60 cm. Ser jätte mycket framemot det.
 
Fick även en liten present av Emma, hon har vart i USA, så hon hade köpt med sig 3 produkter från VS till mig, en bady mist,en bady lotion och en hand and bady cream. Allt i mango temptation. Så sjukt glad blev jag, mango temptation luktar så sjukt gott. Så om du läser detta Emma, stort tack ännu en gång för presenterna!!<3 
 
Igår tränade jag dressyr för Nina P, det gick sjukt bra och jag fick träna på förvänd galopp och skänkel vikningar.
Shadde gick jätte fint och jag är jätte nöjd med han. Men fick i hem läxa att träna mer på de, så det får jag lä ta och göra då. Igår jobbade jag även i stallet, skulle jobbat idag oxå men bytte med Clara, så jag jobbar nästa söndag i stället. 
 
Annars har det inte hänt så mycket i helgen, idag ska vi kanske grilla, så härligt. Älskar verkligen vädret, så sjukt härligt, även om det inte är jätte varmt så lyser solen och det känns verkligen som om det är vår!
 
Men nu ska jag dra så ni får ha det så bra tills vi hörs igen, puss och kram!<3
liten bild på Emma och Shadde idag! Den är från en film så därför inte jätte bra! Filmen finns på min instagram
Majjastyles heter jag där! Så där kan ni gå in och titta på den!<3


Inga brutna ben

Skrivet 2014-03-13 Klockan 16:16:56

utan brutna ben drar vi oss nu hemåt! haft sjukt roligt, ramla 1 gång när jag stog stilla! HUR FAN LYCKAS JAG ÄR DÅ MIN FRÅGA?? Ingen vet, inte ens jag!:)
men lyckad var dagen iallafall! men vi hörs sen puss och kram


Hejsan

Skrivet 2014-03-12 Klockan 17:31:49

Ikväll blir jag nuntorps bo för en natt. Jag ska sova hos en kompis där i natt efter som vi ska till sunna tidigt imorgon bitti för att åka slaolom. Det ska bli riktigt roligt, både att åka slalom och ayy bo hos Minna.
Vi ska väll bara ta det lugn och tjocka oss ikväll antar jag.
 
Idag i skolan har jag vart på ett möte och sen bygt hinder, det ska vi fortsätta med på fredag! Så himla skönt, inte haft en ända vanlig lektion denna veckan. Det gillar vi, hoppas det blir så fler gånger!! 
 
Men nu ska jag gå och äta och sedan packa för att sedan åka till minna!!<3
 


heejsan

Skrivet 2014-03-12 Klockan 07:29:41

Kom hem sent igår och sen tittade jag på ryttareliten! ska bli kul att följa serien!
Iallafall gick träningen sjukt bra och jag är jätte nöjd! Hoppade 105 cm, det känns sjukt med tanke på hur hopprädd jag var när jag fick shadde! Men iallafall ni ska få film!

Finns inte så mycket mer att skriva om nu egentligen! Så ni får ha det bra så hörs vi puss!
hejsan

Skrivet 2014-03-11 Klockan 11:30:46

Sitter nu på bussen på väg mot skolan! Har vara 3 h teori idag och då ska vi skriva om våra raser! ska fortsätta på new forest! Sen efter skolan är det träning för Anna som står på schemat! det ska bli roligt! Annars har jag inget planerat!
Finns inte så mycket att skriva om egentligen! Jo juste idah har jag haft shadde i 300 dagar! otroligt vad tiden går fort och vad mycket jag lärt mig på denna tid! är så glad att jag hittade han!
Ikväll efter träningen ska jag försöka slänga ihop ett inlägg om våra 300 dagar tillsammans och hur vi utvecklats!:)
Så ni får ha det bra tills vi hörs igen puss
Hej på er

Skrivet 2014-03-10 Klockan 12:22:12

 Idag är det måndag, vanligt viss skulle jag vara på skolan nu, men idag är det studie dag och jag är ledig! 
Har egentligen inte gjort så mycket mer än att suttit och tittat på Clara Henrys vloggar och skrattat. Jo ätit frukost men det är väll ingen rolig info. Jaja idag ska jag till optikern 16:30 och fixa med det inför trakor kortet som jag inte allt är taggad på att ta. Eller okeej, det ska bli skönt att ha det men hade hellre tagit AM kort.
 
Men nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva mer, så ni får ha det så bra tills vi hörs nästa gång, puss och kram!!
3 bilder från i lördags! fotade av Anna Carlsson!:)


dagens ridpass

Skrivet 2014-03-09 Klockan 17:00:59

Idag längde jag lädrena, lindade ben! Idag blev det ett dressyr pass.
Det gick sjukt bra och jag är mer taggad än någonsin på att komma ut och tävla innanför de vita staketet och inför en dommare som sätter poäng mellan 1-10. Blev mycket övergångar och galopp fattningar. Shadde gick jätte fint och jag är verkligen super nöjd med han. 
 
Synd bara att det är ett tag tills dressyr tävligrana drar igång på riktigt, dom som e nu är långt borta eller så är klasserna jag vill rida fulla och sen är det bara över dom 3 veckorna jag är borta i slutet av April! 
Så i Maj ska jag börja komma ut på tävlingar igen. Så nu har jag ett bra tag på mig att trimma och få till det dära lilla extra som behövs. Fin slippa allt och lite till. Så kommer vi plocka placeringar på dressyr banan istället! 
 
Har ju fått ändra mina mål!
Så nu när jag ska ägna mig åt dressyr tävlingar så är mina mål att rida LB:1 med över 65% på några tävlingar och sen gå upp och starta LA med bra resultat innan året är slut! och om det nu blir så att jag forsätter på dressyren nästa år så är det väll att rida lite högre klasser och satsa och ha kul sista ponny året! 
 
Så hoppas nu ni vill följa min och shaddes dressyrsatsing istället för hoppsasting! 
Som jag kanske skerv igår så ska jag så klart forsätta hoppträna men läggre hopptävlingar på hyllan och byter ut mot dressyr tävlingar! 
 
Ha det bra så hörs vi senare puss
 


Dressyr ponnyn

Skrivet 2014-03-09 Klockan 15:59:03Dressyr för hela slanten

Skrivet 2014-03-08 Klockan 19:29:16

Jag som rubriken säger så har jag betsämt mig för att bli dressyr ryttare, jag vill ha 2 sista roliga ponny år. Det får jag inte nu på tävling, att komma ut gråtandes efter varje klass för att man inte kommer över mer än 3 hinder är inte roligt. Jag har på mina 3 senaste ponnysar kommit runt max 3 lokala LDer inget mer. Så nu blir jag och Shadde ett dressyrekipage på tävling, vi ska så klart forsätta hoppträna men bara tävla dressyr ett tag nu så får vi se vad som händer sen.
 
Iallafall i ldn kom vi till hinder 4 där tog det stopp och han gick inte fram, gjorde omstart kom inte över första hindret. 
i lc hoppade han sjukt bra på framhoppningen och var verkligen på tårna, men kom till 2 hinret och där tog det tvär stopp och 3 värgingar där. 
 
Så nu har jag betämt mig. Maja Simonsson blir dressyrryttare som förr i tiden. Iallafall till hösten eller till och med hela detta året så får vi se sen.
 
Men nu ska jag dra på mig mys kläderna och mysa framför mello finalen. 
Bilder från idag kommer, det lovar jag!!<3
 
Men ha det bra pusss
 


Tävlings dags

Skrivet 2014-03-08 Klockan 09:39:02

TÄVLING!!!
Ja idag är det tävling på gång, tävlignen startar inte förens vid 14! Så det är sjukt skönt, är man lite piggare och kan tänka lite klarare på tävling om man inte behöver gå upp vid 5 halv 6. Idag gick jag upp runt 8.
Men nu ska vi snart ut till stallet och fixa Shadde, idag inviger jag hans nya outffit. 
 
Hoppar ju som sagt ld-lc
som vanligt satstar jag bara på att komma rint med 2 fina rundor och nollor och i lcn ska inga placeringar jagas! 
 
Men nu måste jag klä på mig så vi hörs senare underdagen så ni får ha det så bra puss
 


Min drömhäst

Skrivet 2014-03-07 Klockan 12:00:00

''Min drömhäst''
 
Var en av rubrikerna som kom in och tänkte skriva om den nu!
Då jag inte vet hur min nästa dröm häst ser ut så tar jag en elithäst!
 
Om jag fick välja en världscups häst levande eller död att få rida och tävla skulle det lätt vara Milton eller Hickstead inom hoppningen och Totilas och Briar inom dressyren.

Men om jag bara fick välja en så skulle det lätt vara Milton, vilken dröm häst alltså. Han drog in över 10 miljoner. 10 MILJONER i pris pengar under sina år som aktiv, han var den första hästen utanför galoppsporten att vinna så mycket pengar.
Han var verkligen en dröm häst! John Whitaker som red och tävlade han större delar av hans kariärr sa ''en sån häst äger man bara 1 gång''
Här är en bild från hans show i globen!(tror de iallafall)
 
Här snackar vi riktigt sago häst! Så himla vacker. En häst jag tror skulle passa mig, inte kunskaps mässigt så klart. Men tror han skulle kunnat lära mig en massa saker och jag hade fått sjukt bra självförtroende. 
 
Jag menar titta bara på filmerna, hur mycket behöver John egentligen göra, inte så mycket!! 
 
 
 
 
 
Sån sjuk kapacitet, hoppar det som ingenting! 
Är verkligen helt kär i denna, tänk att ha en avkomma efter han, men tyvärr var han valack så det finns inga avkommor efter han! Vilket är väldigt synd. Tänk att ha en avkomma efter denna häst, så himmla coolt! 
 
Ja detta är verkligen min dröm häst! Och när jag ändå skriver om hästen så kan jag ju skriva att John är en stor förebild för mig, han rider så grymt bra och jag är så impad, vad e han 57-58 bast?? och tävlar fortfarande på världscups nivå. Är egenligen lika impad av alla whitaker, både robert och mickhel är as tuffa!  Skulle lätt vilja åka ner och jobba hos någon av dom, men det lär förbli en dröm!!
 
Nej, men tack Hanna www.hhannapetersson.blogg.se som gav mig rubriken ''dröm häst''
Puss och Kram
 


godmorgon

Skrivet 2014-03-07 Klockan 07:33:51

Fredag du är varmt välkommen!! idag är det chill skoldag! Efter skolan drar jag till stallet och trimmar shadde inför imorgon! då ska jag till tfrk och hoppa ld-lc!
mina mål om de kommer ikväll!
idag ligger 1 tidsinställt på väntan! "min dröm häst" klockan 12 kommer det upp!

Men nu ska jag käka min frukost så ha det bra puss o kram!
Godkväll

Skrivet 2014-03-06 Klockan 20:43:05

Kom nyss ut från duchen, det var så sköönt att ta en varm duch efter 2 ridpass.
 
Ridpass 1 red jag på skolan då fick jag lilla Cappo som hon kallas, ett litet sto, hon är jätte söt. 
Vi skulle rida mycket för sitsen idag, vilket hon inte gillade. Man måste vara väldigt konsekvent med vad man vill och sjukt betsämd, för när man kräver för mycket av henne då blir hon bara sur och kickar. Ibörjan var hon väldigt stöning och jobbig och jag var inte pepp på att rida henne, men mot slutet var hon jätte fin.
 
Ridpass 2 va på Shadde.
Och idag stog det hoppträning på schemat, det gick väll sådär, jag var lite ringrostig. Shadde var pigg och glad.
Vi hoppade lite serier och lite linjer. Hoppade inte höjder men ett hinder som låg på kanske 80. Sen var det mest träning på att styra och ha roligt! Jag lärde mig även att jag inte skulle beröma för tidigt efter hindret och släppa tyglarna i galopp för det tycket shadde var extra kul och var nära på att skojsa till det. Som tur var han jag ta tag i tyglarna innan. 
Men Shadde var fin idag och jag är nöjd. 
 
Det var mina 2 ridpass! Är väldigt nöjd överlag, då jag egentligen inte gillar Cappo, men hon är rolig att rida för hon är en liten utmanig och man får balans träning på köpet, fast hon är bara rolig dom dagar hon här lite små humörs svägningar. 
 
Annars har det inte hänt så mycket idag, matte prov på algebra, fick D.
 
Men nu ska jag dra, så ni får ha det bra pusss
 


Jag vill bli inteljuvad

Skrivet 2014-03-06 Klockan 20:26:57

Av Josefine på http://pageryd.horseworld.se/ Läs här hur du gör för att du oxå ska ha chansen att bli inteljuvad inför flera tusen läsare! http://pageryd.horseworld.se/2014/03/06/bli-intervjuad-pa-min-blogg/#comments

 


Här ska det stå en rubrik

Skrivet 2014-03-06 Klockan 07:28:08

Sitter på bussen på väg till skolan, idag är det riding av 2 hästar som gäller, 1 på skolan och sen Shadde! Hoppas på typ Vanessa eller Enya i skolan! Annars händer det inte mycket idag alltså! ska försöka blogga efter träningen ikväll, men tveksam till att jag orkar de! Är så sjukt trött, men ska iallafall försöka slänga in ett snabbt inlägg! blir ju inte så jätte sent!
Men om inte så hörs vi imorogn! så ni får ha det så bra så hörs vi puss
bilder på mig och Enya dock är dom typ 2 år gamla men ändå
här ska det stå nått roligt

Skrivet 2014-03-05 Klockan 19:54:49

Nyss skrivit klart om en häst ras 1 A4 blev det om Kwpn. Sen skrev jag lite om 3 kända hästar
Milton,Totilas och Hickstead. Imorgon fortsätter jag på New Forest. Känner mig nöjd med första rasen och hoppas läraren blir lika nöjd. Ska ju även visa bilder på rasen och de blir på dom 3 kända hästarna jag skrev om.  
Annars har det inte hänt mycket idag, rätt chill skoldag.
 
Idag tyckte vi att Shadde skulle vila få han gått lektion 2 dagar nu, men imorgon blir det stallet och rida lite. 
Blev inte till opitkern heller, fick ny tid på måndag. 
 
Nej nu ska jag gå och kvälls fika! Så ni får ha det så bra så hörs vi puss
 
dessa bilder ska jag visa till min uppgift om Kwpn


godmorgon

Skrivet 2014-03-05 Klockan 07:33:00

Sitter på bussen som vanligt! igår skulle jag ju se ETT avsnitt av big bang therory! tror ni jag kunde hålla mig till de! så klart inte utan det blev 4 avsnitt istället och jag övervägde att kolla på ett 5 avsnitt men sket i det för annars hade jag aldrig kommit upp idag!
Idag efter skolan ska jag först till optikern för att titta synen inför traktor kortet! Sen ska jag till stallet och rida Shadde! Ett dressyr pass står på schemat!
Annars händer inte så mycket!
Så det finns inte mycket mer att skriva nu! Så ni får ha det så bra så hörs vi senare!


Heej

Skrivet 2014-03-04 Klockan 19:04:00

 sitter på rummet och lyssnar på musik. Chill skoldag idag, bi knoppade på teorin som ni såg i förra inlägget.
Jag är verkligen ingen expert på att knoppa, typ första gången jag blev nöjd med mina knoppar och knoppade en hel man. Så jag är nöjd med dom, även om dom inte blev de snyggaste. Men måste börja träna inför hästskötar examen i 3an knoppa lixom linda ben. Det är jag super dålig på.
Annars har det inte hänt så mycket, har mest tagit dte lugnt och tittat på en uppgit vi har på hästkunskapen, vi ska skriva om 3 hästraser, jag ska skriva om New Forest, Kwpn och Shire. Har börjar på en mainmap(heter det så?) för new forest och kwpn. Imorgon ska jag sätta mig och skriva ihop texterna på datan och leta bilder! 
Så har ni några typsika ras bilder på någon av dessa raser får ni gärna mejla dom till 
majjasiimonsson@live.se 
 
Nej nu ska jag sätta mig och titta på ett avsnitt av big bang theory innan jag stänger ner datan för idag så ni får ha det så bra så hörs vi imorgon puss!!<33
 


knoppat

Skrivet 2014-03-04 Klockan 13:50:45

knoppat man på teorin!! ganska nöjd!

bloggar jag läser

Skrivet 2014-03-04 Klockan 12:00:00

1: http://idawoxlin.horseworld.se
en sjukt bra blogg, Ida som bloggar tävlar en ridskole ponny vid namn Benny upp till LB i hoppning med placeringar. Ett sjukt fint ekipage. Ida är en sjukt trevlig tjej som jag jätte gärna hade lärt känna bättre. Hon skriver bra och papande inlägg och visar att man inte behöver ha privat häst och att prestera på tävlings banan. 
En bloggvärd att läsa!!
 
2: http://pageryd.horseworld.se
Läst lite smått förut men börjat mer nu efter GHS. Josefin är en sjukt trevlig tjej som jag skulle vilja lära känna bättre. Hon skriver sjukt bra och läs värda inlägg. Oxå en blogg värd att läsa!!
 
 
3: http://wilmafur.horseworld.se
Denna blogg här jag läst ett tag och älskar den, Wilma skriver bra och läsvärda inlägg(Skriver de om alla jag vet men det är för att alla gör det)
Hon är ocå en otorligt härlig tjej som jag skulle vilja lära känna bättre. Hon har en otroligt fin ponny.
Oxå en blogg som verkligen är värd att läsa!!
 
3 av alla tusen bloggar jag läser, men dessa är några av dom få jag läser varje dag!!


godmorgon

Skrivet 2014-03-04 Klockan 07:27:08

Sitter nu på bussen på väg mot skolan! Idag händer det inte så mycket! Shadde går lektion som vanligt på tisdagar! så jag ska väll hem och försöka titta mer på min idée och om det verkligen skulle funka!
Men som sagt en massa saker som måste kollas först osv! Och ni får inte veta nått förens det verkligen är klart att det blir av!
Nej nu ska jag sluta tjata och fortsätta lyssna på musik så ni får ha det bra.
godnatt

Skrivet 2014-03-03 Klockan 22:36:12

Nu säger jag godnatt! fick upp en idé i huvudet förut, en idé på en sak jag verkligen vill genomföra! men först måste jag verkligen tänka igenom de, vad det innebär och massa sånt! Men jag vill verkligen försöka genomföra de! vad det är tänker jag inte avslöja än! men det är en rolig sak och jag har bollat idéer med en annan tjej som tycket det var en super rolig idée och att jag skulle försöka fixa detta!! men nu räcker det med tänkande för nu! sov gott så hörs vi imorgon puss
bilder från bloggmontern

Skrivet 2014-03-03 Klockan 12:00:00

Jag, http://bellapetterssons.blogg.se och http://thildejansson.horseworld.se 
lägg märkte till att vi står i tripp,trapp,trull ordnign 
 
Här är jag och http://lamias.se som häll i bloggmontern! 


Sätt rubriken

Skrivet 2014-03-03 Klockan 10:45:15

Ja, ni ska ge mig en rubrik
tillexempel ''mål innom ridsporten'' eller ''vad jag tycker om nätmobbning''
ja ni förstår, så kommer jag sedan välja en eller fler rubriker som jag sedan skriver ett inlägg utifrån.
Och om den som har skrivit rubriken till min har blogg så får den så klart en länk!
 
Så kom igen, kom med tips på massa bra och roliga rubriker!!<3
 


Måndag=börjar sent=sov morgon till 8.§

Skrivet 2014-03-03 Klockan 09:53:57

Ja som rubriken säger så idag är det måndag och sovmorgon. Nyss käkat frukost och duschat, ska snart fixa mig det sista. 
 
Nu sitter jag och lyssnar på musik och tänker på helgen. Den har varit helt underbar, träffat massa roligt folk, ridit mekansik tjur, skrattat och ja haft otroligt roligt. Roligast av allt var nog ändå eventet i fredags och träffa massa folk från lägret i sommras! 
 
Juste jag skrev ju att jag och Bella inte var bäst på att hitta men gissa vad?? Vi tog rätt spårvagn och hitta till skandinavium utan problem, samma på vägen tillbaka till centralen. 
Sen gick vi lite på stan och kom till centralen och skulle vila lite men då säger bella, vi kanska hinner med det tidiga tåget som går om 5 min, i pank springer vi och hämtar väskrona från skåpet och springer som galningar till spåret och gissa vad vi han med tåget, vilket var ganska skönt. Annars hade vi fått vänta 1 timme och sen åkt tåg till värnesborg och byta till buss där. Så det var fakitskt ganska skönt.
 
Men nu ska jag fixa mig det sista så ni får ha det så bra så hörs vi puss
foto: http://fantasias.blogg.se


foto : http://fantasias.blogg.se

Skrivet 2014-03-02 Klockan 20:57:41

2 bilder från i fredags! Fotade av http://fantasias.blogg.se
Bästa AW gänget, från vänster! Rebecca,Jag,Carro,Carro,Henrik,Elsa,Melanie,Julia och Erik
 
Jag och Anna som jag inte träffat på 4 år mer än att sagt hej på GHS! Annars är det 4 hela år sen vi träffades.
 


Hemma

Skrivet 2014-03-02 Klockan 19:45:18

Nu är jag äntligen hemma, vill egentligen inte skriva så för har haft 3 underbara dagar i Göteborg och på ghs, men ändå sjukt skönt att vara hemma. 
 
Idag i bloggmontern satt jag med Bellson och en tjej som heter Thilde, hon var sjukt härlig och rolig och gissa vad?? Hon var foooer! Sjukt kul, så vi börja snacka lite om dom, men det ändrades snabbt till snack om hästar eller aa vi snackade om allt möjligt!  Vi snackade även en heldel med Lamia  som höll i bloggmontern. Även om man inte blir igenkänd var det sjukt roligt att sitt där. Lärde ju känna Thilda som det visade sig att jag tydligen följde på twitter och vi var medlem i en the fooo grupp på fb! Där hade hon tydligen sett mig. Världen är liten ibland. 
Hoppas på att kunna göra detta nästa år oxå men då vara lite mer igenkänd.  Sjukt mycket creed till Lamia som fixat allt detta.  
 
Och inte på tala om eventet i Fredags, gud så roligt det var alltså. Träffa massa kompisar från lägret i sommras, träffa en kompis jag inte träffat på säkert 1 år och inte umgåtts med rikitgt med på 4 år. Dansa så jag inte kan gå nu typ. Även gått på mässan med en som ska på samma läger som mig vecka 16! En mycket trevlig tjej. 
Sett GP-ponnyn, och vad händer där 4 ramla av var av 1 på ärvarvet och de andra under själva tävlingen.
Men stort grattis till Jolin som vann, sjukt värd vinsten.
 
Ja det var min helg i korta drag!! Hoppas ni haft en lika bra dag som jag haft, nu ska jag äte lite fruksallad så ni får ha det så bra så hörs vi imorgon puss!!
 
 


Bloggmonter

Skrivet 2014-03-02 Klockan 13:09:18

sitter i bloggmontern nu,  B07':23 heter montern, det hänger en stor skylt där det sår bloggrum över.
kom och hälsa på oss!!!
 
 


på g till gsh

Skrivet 2014-03-02 Klockan 09:49:17

ont i vaderna så jag nästan inte kan gå beger jag mig nu till sista dagen på ghs för att sitta i bloggmontern och kanske en sista shopping runda! Hoppas dom har internet på mässan annat kopplar vi upp oss via mobilerna eller nått! Men vi hörs iallafall på något sätt underdagen! så ni får ha det så bra så hörs vi pusss
Hejsan på er

Skrivet 2014-03-01 Klockan 18:44:50

Nu är jag äntligen hemma efter 2 grymma dagar i GBG för att sedan återvända imorgon. 2 dagar på mässan=ont i fötterna+en kväll fylld med dans på det. Mums säger jag bara, mina vader värker som jag vet inte vad. 
Men det har vart så roligt, träffat massa frendos från AW och idag gått med en på mässan som ska ditt v 16, träffat goa Anna som jag inte sett sen skolavslutingen i 9an vilket är katastrof, stort kramkalas blev det där.
Ska träffa henne en sväng imorgon oxå. Strax efter halv 10 rullar tåget mot Gbg för min och Bellsons del, klockan 13-15 hittar ni oss i monter B07:23 = bloggrummet. Datan hänger med så uppdetarar lite på plats! 
 
Nu har jag dragit på mig mys kläderna och ska ha en mys kväll framför tven med familjen, så nu ska jag packa ner datan så jag vet att jag får med mig allt imorgon, så ni får ha det så bäst så hörs vi imorgon puss!!
 
 
 


inköp idag

Skrivet 2014-03-01 Klockan 16:00:40

Nu är jag på väg hem efter 2 dagar på mässan! igår köpte jag en piké och godis! idag köpte jag ett schabrak,benskydd och luva! Nu taggar vi om till en dag imorgon då jag sitter i bloggmontern mellan 13-15!:)
här får ni bild på schabraket och benskydden och en på mig,carro och carro från eventet igår!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se