Sadla om

Skrivet 2015-11-29 Klockan 21:11:34

Ska nog sadla om ovh börja stölla ut hundar istället, går nästan bättre! Va på utställning med lilla syrrans hund idag och blev bäst i ras och kom till gruppfinal där vi tyvärr inte gick vidare så långt! Men första utställningen för sacha och första för mig på många år! Men hon var otroligt fin och fick massa fina omdömen från domaren så nu taggar vi om till my dog i Januari!Dagens outfit, classy och snyggt ska de vara!


en månad kvar till julafton

Skrivet 2015-11-24 Klockan 21:33:45

Ja som rubriken säger är det bara 1 månad kvar till julafton och nu kommer alla frågor från mamma,pappa och syskon om vad jag önskar mig i julklapp. 
 
Dagen i skolan var trög, riding på förmiddagen och som vanligt red jag Ruben, den lilla jätte hästen på 174 som jag älskar. Vi red iallafall slutor och förvändgalopp och det gick överförväntan på Ruben, det är mycket häst att få med sig men han blir finare och finare. Jag har ridit ruben nu en del det sista och även utanför skoltid nån gång och jag trivs med han. 
Sen på eftermiddagen var det knoppning och liding och sen longerade vi, inget speciellt alltså. 
Sen har min mage inte mått jätte bra idag så åkte hem direkt efter skolan och ja jag vet det är ingen ursäkt till att inte rida sin egen ponny, men idag fick hon en vilo dag så mockade dom vi har henne hos hennes box idag, men imorgon blir de ett litet lydnas pass ute hur nu det ska gå till, men det löser jag då.
Här har vi mig och den lilla ruben på en hoppträning
 
Just nu sitter jag och kollar på massa kläder på nelly.com och bubbleroom.com i önskan om att jag va miljonär och kunde köpa typ allt jag ser. Men jag är en fattigstudent som just nu har 0 kr på kontot... Och när jag får mitt nästa studiebidrag ska de gå till julklappar och så.  Men ska nog snart gå och lägga mig så jag orkar morgondagen i skolan med häst på förmiddagen och religion efter lunch och fram till halv 3 då jag slutar.
Att överleva skolan är en kamp just nu, vill bara sova och sova lite till. Men utan min vapen dragare Micaela hade jag aldrig överlevt skolan. Vi skrattar oss igenom även dom jobbigaste dagarna och vi är nog på gränsen till att hamna på nått hem för ser människor oss som ej känner oss så måste dom ju tro att vi är höga eller nått.
Men nu ska jag ta och avsluta detta inlägg, så ni får ha det så bra så hörs vi imorgon puss och kram!
jag och Micaela


Rösta i Lerumshitten!!

Skrivet 2015-11-23 Klockan 22:55:00

Godkväll på er, nu sitter jag i sängen och ska snart sova, ska bara vänta tills jag kan rösta på min kompis i en musiktävling vilket man kan göra var 24 timme och de har råkat bli så att jag måste rösta vid typ 11 eller nått. Men iallafall tycker ni också kan rösta och för att rösta går ni in på http://www.radiofloda.se/lerumshitten-rosta/ och röstar på bidgar nummer 4 Known Diversion "Hopeless Believer" Låten e sjukt bra och förtränar alla röster dom kan få! 
Ni kan rösta varje dag fram tills på onsdag, skulle vara jätte snällt av er om ni ville rösta! 
 
 
 
Idag efter skolan begravde jag mig som sagt i massa plugg, satt i timmar och plugga eller aa försökte och blev frustrerad över att inte fatta, men blev nästan klar med en sak i samhällskunskapen iallafall, bara en fråga kvar. Imorgon i skolan är det heldag på häst på schemat och sen till stallet och rida och greja med Gnistra. Denna vecka kommer bli mycket arbete på vägen och på ängen om underlaget tilllåter detta, annars blir de mest på vägen och kanske galoppbanan. Sen blir de pay and jump i Vänersborg på lördag och då skuttar jag runt 50-60.
Sen helgen efter det ska jag träna för Lotta Björe igen, sen blir de en lugn vecka och helg sen den 19 ska jag till stall Trollnäs Berntsson på pay and jump. Sen blir de bara massa trim inför 2016 som ska bli ett härligt år, förmodligen mitt sista ponny år och då ska vi ge allt. Ska satsa högt och med stora men ändå rimliga mål. Men mest av allt så ska vi ha kul på tävlingsbanan. 
 
 
Sen får jag inte glömma av att jag går min sista termin i skolan då så att jag kommer ha enormt med plugg och så inför studenten om 199 dagar!  Sen i vår väntar även 5 veckors praktik,3 veckor apl och 2 veckor gymnasiearbete. Förhoppningsvis ska jag tillbaka till mitt andra hem och underbara Ätran och bästa familjen Tovek.
 
Med detta säger jag nu godnatt och sov gott så hörs vi imorgon! Puss och Kram
 
 
 
 


Nu jävlar

Skrivet 2015-11-23 Klockan 10:18:45

Även fast jag för stunden drunkar i plugg, inlämningsuppgifter som skulle varit inne för nån vecka sen så ka jag ta tab i bloggen igen.
 
Gnistra är nu igång satt igen efter sin vila för kotledsinflamation som aldrig riktigt brytit ut men den fanns där på ett sätt och igår var jag i ridhuset för första gången sen september och hon gick så fint, skutta lite bommar och hon va lugn och fin, trodde hon skulle vara helt galen men nej, vilket var skönt. På lördag åker vi på pay and jump och skuttar runt 50-60. Mellan gångerna i ridhuset blir de galoppbanan, vanlig väg, gärden och så, bara ra roligt utan krav på henne, vilket gör att hon går bättre när vi väl kommer till ridhuset.
 
Idag står det först en liten tur på Gnistra på schemat sen skolan som börjar 12:20 på måndagar och slutar 15:45 idag har jag idrott i 1h och 20 min och sen religion och sen hem och plugga, plugga och plugga lite till. Sen om tiden räcker till så greja lite på bloggen och  försöka fixa ny header. Men först måste nya bilder tas.
 
Nu ska jag klä på mig och snart dra mig mot stallet så ni får ha det så bra så hörs vi senare idag! Puss och Kram
 
 
Bild från räkanhoppet i sommras! 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se