horseworld

Skrivet 2013-05-04 Klockan 22:10:21

igåt lanserade horsespot sin nya portal, kände mig sugen på att testa den portalen så nu finns jag på http://majjasiimonsson.horseworld.se 
så om ni vill fortsätta att följa mig och lady så gå in på http://majjasiimonsson.horseworld.se 
ha det bra pusspuss


Tredje maj tvåtusentretton

Skrivet 2013-05-03 Klockan 07:35:26

Heej! Sitter på bussen och lyssnar på musik. Träningen igår gick super, säger bara WOW vilken ponny, vilka svängar hon kan ta alltså det är otroligt! Hon va en helt annan ponny än i onsdags! Är så sjukt nöjd med henne! Idag efter skolan åker jag till stallet och förmodligen blir det att rida ut en kort sväng. Bloggar mer om träningen när jag kommer hem. Men ska sluta skriva nu så ha det bra puss och kramAndra maj tvåtusentretton!

Skrivet 2013-05-02 Klockan 07:47:41

Hejsan sitter på bussen och lyssnar på musik och har tråkigt! Efter skolan ska jag till stallet och rida lady, sen hem och plugga och lite så!
Idag är det bara 6 dagar kvar tills jag drar till Stockholm! Hoppas dom dagarna går fort nu!!
Men vet inte vad jag ska skriva mer nu! Finns inte så mycket att säga egentligen! Men vi hörs ikväll så ha det bra pussförsta maj tvåtusentretton

Skrivet 2013-05-01 Klockan 18:30:01

tävlingen idag gick inte alls bra, lady bara dummade sig, så min kompis fick sitta upp och hoppa henne, det gick bra och dom nolla 70 och ett ner i 75.
Finns inte så mycket att säga om det.
Igår åt jag fantaskit gott med syster och hennes kille! När jag kom hem så gjorde jag inte så mycket, satt och kolla på tv och hade allmänt tråkigt, men det var gött att ta det lungt! 
Imorgon efter skolan åker jag till stallet och rider lady. Finns inte så mycket mer att skriva faktist. 
Men jag ska fixa ny designe iallafall, med lite nya bilder och så. Men ska dra vi hörs pusspuss


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se