Jobbet

Skrivet 2014-09-01 Klockan 20:39:00

Kom hem för en stund sen, idag mockade jag först och fixade allt de, sen red jag Shadde och gud vad bra de gick och så roligt de va att sitta på han igen, de va ju ett bra tag sen nu och nu kommer jag få rida han nästan varje dag!! Iallafall blev de lite dressyr och sen tog jag något skutt på typ 30 cm, Sen när Anna kom hem så yog jag in hästarna och fick rida Kiara igen, kommer få sätta igång henne nu så kommer få rida henne en heldel vilket sk abli roligt då hon är en riktigt trevlig häst. Red inte jätte länge då hon inte är riden alls mycket i sommar så skrittade och travade bara. Men de ska som sagt bli väldigt roligt att få sätta igång henne, jag kommer lära mig så mycket av att få rida henne. Ska fixa bild på henne någon dag så ni får se henne.
Sen skulle jag ju tränat för Anna men de blev inte så utan Gnistar fick vila idag.
Så nu kommer jag rida 2-3 varje dag vilket kommer bli super roligt och lärorikt.

Tänkte berätta hur resten av veckan ser ut
Tisdag- jobba som vanligt och rida
Onsdag- börja tidigt rida Shadde och Gnistra, åka med Anna på tävling
Torsdag- Ledig, rida båda 2
Fredag- börja tidigt rida mina 2 och jobba!
lördag- tävling i Åmål med Gnistra
Söndag-??? 
 
Typ så kommer resten av veckan se ut. Och de känns som om den kommer gå snabbt. Men de är en rolig vecka jag har framför mig iallafall. Och jag älskar verkligen att praoa istället för skolan och vara i stallet hela dagen och bara mysa. Jag känner verkligen att de är så här jag vill ha de. Är så glad att vi tog detta beslutet istället för att jag skulle byta linje, för då skulle jag inte haft mycket tid med hästarna alls och jag får ju verkligen känna på hur de är att jobba i ett stall med flera fina hästar, grooma på tävling och sånt. Och de är verkligen super roligt, speciellt att följa med på tävlingar.
 
Men nu ska jag ta och plugga lite till körkortet och sen gå och lägga mig så ni får ha det så bra så hörs vi!!
Här kommer lite bilder från idag!!
mina två vita sura favoriter!
 
 
 
nu är vi glada igen
är man bloggare får man bjuda på en mindre seriös bild ibland!!<3


1 september 2014

Skrivet 2014-09-01 Klockan 10:21:06

Sjukt att det redan är september, att tiden gått så fort. Men iallafall kom jag nyss hem från in syster, åkte till henne igår när jag kom hem från Anna och hade lite söndags mys! Vi tittade på film och käka godis!! 
 
 Jag red ju Gnistra innan vi åkte igår och de gick jätte bra, red bara 30 min men hon var iallafall jätte fin och jag var jätte nöjd med henne. Red lite dressyr men utan så mycket krav på henne och hon gick jätte fint och lyssnade jätte bra.
Men va ju med Anna på tävling igår och de gick bra, såh dock bara första rundan då jag fick gå med en den hästen medans hon tävlade den andra då den inte kunde stå själv i lastbilen. 
Men hon va nöjd med ena rundan iallafall. 
Jag tycker de är lika roligt att följa med på tävling varje gång oavsett hur de går för jag lär mig alltid nått som jag kan ta med mig till när jag ska tävla, som på lördag när jag och Gnistra ska göra lokal debut i Åmål, då hoppar vi bara en LD. Så idag ska jag hoppa lite för Anna, så rider bara Shadde innan jag börjar.
Så idag ska jag rida 2 evenutellt 3 hästar om jag får rida någon av Annas vilket jag hoppas på, om de blir så tror jag de är Kiara eller så kommer jag få skritta av någon hon ridit!:) 
 
Men nu ska jag snart ta och byta om och åka till Anna så ni får ha det så bra så hörs vi puss och kram!<3
bjuder på en bild på mig och santos som jag fick skritta av första veckan 1 dag!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se