30 juli 2015

Skrivet 2015-07-30 Klockan 14:36:52

Bloggade inte igår för att jag va såå trött när jag kom hem från strömstad. Men iallafall, tävlingen gick lä så där, men jag är nöjd.
Framridingen till 70 gick jätte bra och hon va jätte fin och hoppade super bra och testade några omhoppings svängar och de gick jätte bra. Inne på banan var hon jätte fin och pigg och hoppade super bra och vi va nolla. 
Sen till 80 klassen skrittade jag bara för att jag kände att jag inte behövde mer fram riding. Sen i 80 hoppade hon fint men ett stopp som jag fakstikt lägger på henne och ja jag vet att man inte ska skylla på hästen men jag red som jag skulle. Så de va bara ett taskigt stopp och sen fick vi ett ner oxå. Så lite besviken i och med att de var km klassen och den viktigaste klassen, men de kan inte alltid gå som man vill.  Så nu taggar vi om för åsa viste cup där jag hoppar LD+ pch LC och då satsar vi på nollor och placeringar. 
 
Det blev inga filmer eller bilder då vädret inte var på vår sida och regnet öste ner. Se det var lite tråkigt specielt att jag inte fick nått från 70 klassen som gick så bra. Men ska verkligen försöka be någon filma när jag tränar i framtiden och även lite små klipp från när jag rider vanligt. Ska även leta efter ny kamera då min bärjar ge sig, men det får bli efter tyskland då jag sparar pengar dit just nu. Men sen ska det bli ny kamera och då även en med film funktion.
 
Idag tog jag en lååång sovmorgon och det var sååå skönt att sova i sin egna säng sen gick jag och syrran o käka pizza så kom nyss hem och ska snart ta och bege mig mot stallet för att rida gnistra och fixa allt annat. Sen ska jag städa mitt rum och bara ta det lugnt och inte göra så mycket. Sommar lovet är så segt nu när det är dåligt väder och jag har typ inget att blogga om. Men ska försöka leverara bra inlägg ändå. Men efters omjag e smart nog att glömma laddaren till datan i husvagnen så vet jag inte hur de kommer bli med bloggingen fram tills lördag, men får väll låna någons data eller så. Men nu ska jag sätta mig och bara ta det lugnt så ni får ha det så bra puss och kram
 
bjuder på en film från när jag tränade för lotta björe!
 


Tävling

Skrivet 2015-07-28 Klockan 14:25:14

Idag har jag varit ledig från jobbet, så imorse åkte jag och mamma och tog in gnistra så hon skulle få stå inne och vila överdagen till tävlingen ikväll. Hon går ute hela tiden  annars. Sne har jag bara tagot det lugnt, ska snart ta och byta om och åka till stallet igen och greja med gnistra och åka till ed på tävling. Idag är det ju KM och satsar självklart på vinst. Det är en LD alltså 80 cm så de är lixom ingen fara, men ska inte rida på tid utan rider för att sätta nollan. Ska be någon filma så ni kan få se mina 2 ritter, hoppar 70 som förklass sen hoppar jag 80 som är min höjd på KMet, alla katagorier tävlar mit varandra, men vi är bara 5 anmälda till Kmet så det är inte så stor kokurrens. Även om alla som är anmälda har lika stor chans till vinsts om jag har.  Så blir de lite roligt när man inte är så många.
 
Imorgon flyttar Gnistra hem och jag flyttar hem om några dagar på riktigt för sommaren, men åker med och är ledig torsdag-fredag, sen jobbar jag mina 3 sista dagar och sen är det dags att ta tag i en skol uppgfit vi fått. 
Ska bli skönt att få ledigt men ändå tråkigt för trivs så bra på jobbet och tycker det är sjukt roligt att jobba. 
Nu är även ny designe på väg med nya bilder efter som Shadde är såld så är de inte jätte roligt att ha han i headern. 
 
Men nu ska jag ta och byta om för att åka till stallet, så ni får ha det så bra så hörs vi imorgon för kommer hem sent ikväll och kommer nog inte orka blogga då. Så skriver om tävlingen imorgon!!
Puss och kram
bjuder på en gammal bild på mig och Gnistra


tillbaka

Skrivet 2015-07-27 Klockan 22:34:15

Hejsan, jag har nu bestämt mig för att börja blogga igen. Men vill blogga här på blogg.se där jag inte har så mycket krav på att endast blogga om hästar då jag gör mycket annat just nu oxå. 
Men nu ska jag iallafall försöka komma igång på riktigt och blogga varje dag och skriva läsvärda inlägg.
 
Jag kan ju börja med att berätta lite om sommaren som gått hitils
Jag har varit bosatt i en husvagn på en camping i strömstad hela sommaren, Gnistra har stått uppstallad på strömstad ridklubb. Jag har ridit på mornarna, jobbat på eftermiddagarna och sen bara tagit det lugnt. 
Jag har hoppad LD på räkan hoppet med ett stopp och är mer än nöjd med den rundan. Hon var så fin och de va mitt fel att hon stannade. Jag har varit med kompisar. 
Sommaren har inte varit som planerat, inte så rolig som jag tänkt mig. Men jag har gjort de bästa av saken och de har blivit bra ändå. 
 
Nu till lite tråkiga nyheter,
Jag har bestämt mig för att sälja Gnistra pga plugg och att jag inte kommer ha sp mycket tid i höst så hon ligger ute på annons, men vi har inte brottom med att sälja, sen är tanken att jag ska börja titta efter storhäst och det vill jag göra i lung och ro och hittar vi någon som passar så köper vi den och då är det skönt att inte stå där med 2 hästar. Jag börjar ju 3an i höst och ligger resan mycket efter i skolan och vill lägga mycket energi på skolan och få bra betyg. Kommer plugga fullt ut och läsa alla kurser jag kan, så de kommer bli väldigt mycket plugg. Ska läsa blandanat Familje jurudik på samhälls kursen och sen kursen med UF. 
Men som sagt vi har inte brottom med att sälja henne.
 
Vad är mina planer fram tills hon är såld då?
Joo imorgon hoppar vi KM och sattsar på en nolla och självklart satsar vi på vinst, sen ska jag hoppa åsa viste cup i grästorp då hoppar jag LD+ och LC sen ska jag vara med i klubbens DIV II lag i hoppning och sen får vi se vad som händer, men de är mina planer iallafall. 
 
Hoppas ni vill stanna kvar och läsa om mig och mitt liv!!
 
foto: http://nouw.com/bellapetterssons
 
 
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se