Gästbloggning med Jessica Eriksson & Brave Heart

Skrivet 2012-10-13 Klockan 23:48:00

Hejsan, alla underbara bloggläsare

 

Jag heter Jessica Eriksson och fick äran att blogga här hos Maja Simonsson. :D

 

Jag heter ju Jessica Eriksson, men kallas för Lee för jag heter igentlingen Jessica Lee Eriksson. Jag är 19 år och bor i Värmdö som ligger utanför Stockholm. :) Jag får inte tävla Braven mera för jag är 19 år gammal, men Jennifer ska tävla honom hela 2012. Jag ska vara hästskötare. Jag har 2 systrar och den första heter Jennifer som är min lilla syster och hon är 15 å gammal. Vi tar hand om Brave Heart tillsammans. :)

 

Lite om mig som person:

 

Jag är riktigt glad person som aldrig ljuger och pratar aldrig ont om andra personer. Är verklingen en person som tar hand om barn och andra vänner och personer. Jag vill alltid ha snyggt efter och innan mig och jag är riktigt go tjej som man kan lita på i första hand. :D Det var om mig, men nu över till min underbara ponny Brave Heart. <3

 

Brave Heart:

 

Brave Heart är en IMP Belgien och är född 1992 och är en isabellponny. Hans mamma och pappa är Okända. :) Han har väl lite fullblod i sig och enorm fin gångart. :) Vi köpte Brave Heart i Januari 2008 av Veronica Simberg som tävlade mest hoppning med honom och då ville vi ha en hoppponny så då köpte vi Braven. För det klickade på en gång för mig. ;) Jag fick några rosetter av honom i LD och Jennifer har mera rosetter och vinster upp till LC. Nu är han en dressyrponny upp till ( Nat ). Från 2008 ( början av våren ) till 2012 ( höst ) så har vi fått över 72 plakter och över 115 st rosetter som vi har tillsammans ( Jennifer och jag ) har fått. Det har gått så fort de här 4 år och 9 månader. :)

 

Han och vi har tillsammans utvecklas våran ridning och sammanhållningen. Vi älskar det vi gör tillsammans. :) Jag och Jennifer har olika dagar för ibland när jag är på Berga Gymnasium så bor jag där från måndag till fredag. Då rider jag honom från fredag till söndag. :)

 

Min blogg heter:

 

WWW.BraveHeart.blogg.se

WWW.BraveHeart.blogg.se

WWW.BraveHeart.blogg.se

WWW.BraveHeart.blogg.se

 

Här kommer en massa fina bilder på oss:

k

Kom och följ våran blogg! :)

 

 Puss/kram från Jessica ErikssonKommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se