Gästblogg av Nanna på Successen

Skrivet 2012-11-07 Klockan 21:52:07

Hejsan alla Majas läsare, jag blev tillfrågad om att gästblogga här, så jag tänkte göra en "klassisk" gästblogg, lite info om mig och min blogg och lite så.
 
Jag är en 14-årig tjej på ön Orust som ligger ungefär en timma från Göteborg. På fritiden så rider och är i stallet den största delen men min fritid består också utav fotboll, musik, kompisar, fotografering och massa mer. 
Mitt intresse för hästar och ridning har varit så länge jag kan minnas, jag började rida sommaren då jag skulle fylla 4 år, på en privat ridskola i närheten där jag bor. Där lärde jag mig "nybörjargrunderna", sedan så började jag att rida på Orust Ridklubb när jag va 7år tror jag, där jag fortfarande rider.
 
För tillfället så rider jag en hel del, både på Orust Ridklubb och privathästar och ponnyer, framförallt i hoppning. Just nu så rider jag ett C-ponnysto vid namn Yanara, Svensk ridponny importerad från Holland -96.
Yanara rider jag 1-3ggr i veckan ungefär, beroende på skola, väder osv. Yanara har hos sin tidigare ägare gått LA i hoppning och LB dressyr.
Jag hjälper även en framgångsrik tävlingsryttare i hoppning att rida sina hästar ungefär 2-4ggr i veckan, jag är även då och då i ett tävlingsstall här på Orust där ett antal fina hopphästar och unghästar står.
På Orust Ridklubb sitter jag som ordförande i Ungdomssektionen, vi är en härlig liten grupp som håller aktiviteter för de yngre barnen. Varje torsdag rider jag lektion på Orust Ridklubb, på lördagar är jag även där och hjälper till med allt möjligt, framförallt att leda "knattlektioner".
Jag är även då och då på Valsängs Ryttarförening på Tjörn där jag har en mycket nära vän som jobbar, där får jag rida mycket fina ponnyer och hästar! 
 
 
Allt detta och även lite inslag av vardag får ni läsa i min blogg som jag precis startat upp igen efter ett kort bloggbyte. Innan har jag bloggat där i över ett år så det finns mycket "gamla" inlägg och bilder att se på olika ponnyer och mycket mycket mer.
 
Jag har bara en sista sak, ett tips. Ta vara på alla förfrågningar om att rida olika hästar, jag vet hur det är. Man lär sig så himla mycket på att rida olika hästar och ponnyer, att anpassa sin ridning efter vilken häst man sitter på. 
 
 
Det var allt för mig!
http://successen.blogg.se
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Frida

Skrivet 2012-11-08 Klockan 14:21:45
Fina hästar! :)

URL: http://jfponnys.blogg.se

Postat av: Daniela

Skrivet 2012-11-08 Klockan 15:23:52
Hej!
Allt bra?
Kika gärna in på min blogg om du får tid över, lovar att du inte kommer ångra dig :)

URL: http://powerpony.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se