Rösta i Lerumshitten!!

Skrivet 2015-11-23 Klockan 22:55:00

Godkväll på er, nu sitter jag i sängen och ska snart sova, ska bara vänta tills jag kan rösta på min kompis i en musiktävling vilket man kan göra var 24 timme och de har råkat bli så att jag måste rösta vid typ 11 eller nått. Men iallafall tycker ni också kan rösta och för att rösta går ni in på http://www.radiofloda.se/lerumshitten-rosta/ och röstar på bidgar nummer 4 Known Diversion "Hopeless Believer" Låten e sjukt bra och förtränar alla röster dom kan få! 
Ni kan rösta varje dag fram tills på onsdag, skulle vara jätte snällt av er om ni ville rösta! 
 
 
 
Idag efter skolan begravde jag mig som sagt i massa plugg, satt i timmar och plugga eller aa försökte och blev frustrerad över att inte fatta, men blev nästan klar med en sak i samhällskunskapen iallafall, bara en fråga kvar. Imorgon i skolan är det heldag på häst på schemat och sen till stallet och rida och greja med Gnistra. Denna vecka kommer bli mycket arbete på vägen och på ängen om underlaget tilllåter detta, annars blir de mest på vägen och kanske galoppbanan. Sen blir de pay and jump i Vänersborg på lördag och då skuttar jag runt 50-60.
Sen helgen efter det ska jag träna för Lotta Björe igen, sen blir de en lugn vecka och helg sen den 19 ska jag till stall Trollnäs Berntsson på pay and jump. Sen blir de bara massa trim inför 2016 som ska bli ett härligt år, förmodligen mitt sista ponny år och då ska vi ge allt. Ska satsa högt och med stora men ändå rimliga mål. Men mest av allt så ska vi ha kul på tävlingsbanan. 
 
 
Sen får jag inte glömma av att jag går min sista termin i skolan då så att jag kommer ha enormt med plugg och så inför studenten om 199 dagar!  Sen i vår väntar även 5 veckors praktik,3 veckor apl och 2 veckor gymnasiearbete. Förhoppningsvis ska jag tillbaka till mitt andra hem och underbara Ätran och bästa familjen Tovek.
 
Med detta säger jag nu godnatt och sov gott så hörs vi imorgon! Puss och Kram
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se