Nu jävlar

Skrivet 2015-11-23 Klockan 10:18:45

Även fast jag för stunden drunkar i plugg, inlämningsuppgifter som skulle varit inne för nån vecka sen så ka jag ta tab i bloggen igen.
 
Gnistra är nu igång satt igen efter sin vila för kotledsinflamation som aldrig riktigt brytit ut men den fanns där på ett sätt och igår var jag i ridhuset för första gången sen september och hon gick så fint, skutta lite bommar och hon va lugn och fin, trodde hon skulle vara helt galen men nej, vilket var skönt. På lördag åker vi på pay and jump och skuttar runt 50-60. Mellan gångerna i ridhuset blir de galoppbanan, vanlig väg, gärden och så, bara ra roligt utan krav på henne, vilket gör att hon går bättre när vi väl kommer till ridhuset.
 
Idag står det först en liten tur på Gnistra på schemat sen skolan som börjar 12:20 på måndagar och slutar 15:45 idag har jag idrott i 1h och 20 min och sen religion och sen hem och plugga, plugga och plugga lite till. Sen om tiden räcker till så greja lite på bloggen och  försöka fixa ny header. Men först måste nya bilder tas.
 
Nu ska jag klä på mig och snart dra mig mot stallet så ni får ha det så bra så hörs vi senare idag! Puss och Kram
 
 
Bild från räkanhoppet i sommras! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se