Tävling

Skrivet 2015-07-28 Klockan 14:25:14

Idag har jag varit ledig från jobbet, så imorse åkte jag och mamma och tog in gnistra så hon skulle få stå inne och vila överdagen till tävlingen ikväll. Hon går ute hela tiden  annars. Sne har jag bara tagot det lugnt, ska snart ta och byta om och åka till stallet igen och greja med gnistra och åka till ed på tävling. Idag är det ju KM och satsar självklart på vinst. Det är en LD alltså 80 cm så de är lixom ingen fara, men ska inte rida på tid utan rider för att sätta nollan. Ska be någon filma så ni kan få se mina 2 ritter, hoppar 70 som förklass sen hoppar jag 80 som är min höjd på KMet, alla katagorier tävlar mit varandra, men vi är bara 5 anmälda till Kmet så det är inte så stor kokurrens. Även om alla som är anmälda har lika stor chans till vinsts om jag har.  Så blir de lite roligt när man inte är så många.
 
Imorgon flyttar Gnistra hem och jag flyttar hem om några dagar på riktigt för sommaren, men åker med och är ledig torsdag-fredag, sen jobbar jag mina 3 sista dagar och sen är det dags att ta tag i en skol uppgfit vi fått. 
Ska bli skönt att få ledigt men ändå tråkigt för trivs så bra på jobbet och tycker det är sjukt roligt att jobba. 
Nu är även ny designe på väg med nya bilder efter som Shadde är såld så är de inte jätte roligt att ha han i headern. 
 
Men nu ska jag ta och byta om för att åka till stallet, så ni får ha det så bra så hörs vi imorgon för kommer hem sent ikväll och kommer nog inte orka blogga då. Så skriver om tävlingen imorgon!!
Puss och kram
bjuder på en gammal bild på mig och Gnistra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se