Skolan

Skrivet 2015-08-26 Klockan 20:22:20

Tjaaaaa, sitter Atm på skolan med mican och hennes kille och tar de lugnt, vi lyssnar på musik och bara umgås! Skolan idag bestod av häst där vi tömkörde och sen idrott där vi körde rugbybränboll, sen sluta vi 13:20, så de va skööööönt! Så då gick jag till stallet och greja, sen hem o fixa mig och tillbaka till skolan! Sover hos mican inatt så kommer bara bli ett mobil inlägg nu idag! Och inget roligt sådant! För finns inte så mycket att skriva! 
Förutom att jag har de jävligt roligt och älskar livet Atm! Livet flyter på och fyller snart 18!! 
Men istället för massa text får ni bilder!
Puss o kram 









Skolstart

Skrivet 2015-08-24 Klockan 11:54:46

Hej på er, har gått i skolan en vecka nu, dock har de inte varit många lektioner. och idag är jag ledig, för vi ska läsa historia men kan inte börja med kursen förens lantbrukarna är tillbaka från sin praktik vecka 38. 
Annars rullar skolan på bra och den är mer lugn är jag trodde den skulle vara. Trodde det skulle vara mycket i 3an, men det kommer väll senare. 
 
Dock har vi fått ett tråkigt besked att Nuntorp kanske ska lägga ner. Då är det Nuntorp och en eller 2 skolor till inom västragötlands regionens natrubruks skolor, vi 3or kommer få ta studenten om det nu blir så mem 1or och 2or får byta, men inget är betsämt utan de är bara ett förslag, så vi hoppas verkligen att Nuntorp får vara kvar.
 
Idag kommer några och tittar på Gnistra, är lite nervös men det ska nog gå bra. Kommer kännas konstigt utan ponny men ändå skönt på ett sätt då jag kan lägga tiden åt plugget som kommer och så. Sen ska jag så smått börja titta efter storhäst, men kommer absolut inte har brottom med att hitta någon, utan kommer titta lite dåoch då och om de kommer någon fin så kanske vi åker och provar den. Men ska ta det lugnt och inte ta första bästa bara för att ha häst lixom. 
 
Annars har det inte hänt så mycket roligt i livet sen vi hördes senast, jag har firat en kompis som fyllde år och det var jätte trevligt. Hade inte träffat henne på länge så det var väldigt roligt. 
 
Men nu ska jag bara ta det lugnt, vi hörs senare så ni får ha det så bra puss
bjuder på en bild på underbara Shadde, saknar han så mycket!


ny favorit serie

Skrivet 2015-08-07 Klockan 23:48:02

Ja som rubriken lyder har jag hittat en ny favorit serie NCIS, kollade på ett avsnitt imorse när jag käka frukost och tyckte de va sjukt bra så har bestämmt mig för att titta på den samt CSI, kollade nyss på ett avsnitt av CSI:NY  och de va sjukt spännande. Så nu är jag i valet och kvalet om jag ska gå och lägga mig eller titta ett avsnitt till. Det återstår att se när jag är klar med detta inlägg.
 
Idag jag inte gjort så mycket, var i stallet och red Gnistra, red på galoppbanan idag och det gick jätte bra. Hon var sjult pigg och frammåt så det var skönt. Imorgon ska jag nog ta på dressyr sadeln och rida till paddocken och reda ett ordentligt pass där tror jag. Sen på söndag ska jag hoppa lite för nästa helg står det tävling på schemat då är det LD+ och LC i Grästorp på Åsaviste cup. Är sjukt taggad och det ska bli såå roligt, satsar på nollor och så klart placeringar, nej då. Först och främst satsar jag på nollor. Fina rundor och som känns bra. Sen blir de placering på det är de bara ett plus så klart. 
 
Men nu ska jag försöka kolla ett avsnitt till, så ni får ha det så bra så hörs vi imorgon puss
 


mitt i natten inlägg

Skrivet 2015-08-02 Klockan 23:40:00

Har inte bloggat på några dagar nu men det är för att jag verkligen inte orkat. Men imorgon är min sista jobbdag för i sommar tråkigt men sant. Sen imorgon kväll åker jag hem till mellerud idag och då ska jag bara ta det lugn sen på tisdag ska jag till stallet och ta hand om Gnistra som har lite vila just nu. Men ska sätta igång henne nästa helg och då ska vi hård träna den veckan för att åka på tävling. Och sen börjar skolan, jag är lixom inte mentalt förberedd för att börja 3an, ta studenten om mindre än ett år och fylla 18 om typ 66 dagar. 
Allt känns så sjukt, men hoppas tiden fram tills studenten går fort. 
Men att jag fyller 18 om 66 dagar känns mega sjukt, fyllde nyss 10 typ. 
 
Just nu ligger jag i husvagnen, snackar med mican om att uppfinna en maskin så vi kan spola tillbaka tiden och ska snart gå och lägga mig efter att ha tittat på lite film och så. Idag har jag jobbat och sen var jag och pappa på en italiensk resturang och käka, jag åt en pizza och den var den godaste jag ätit, ätit där tidigare och då åt jag en sallad som också var sjukt god. Älskar maten på det stället.
 
Nej nu somnar jag snart med datan i knät så jag får lä gå och lägga mig, men ni får ha det så bra så hörs vi imorgon!!
 
bjuder på ett par bilder på mig och min partner in crime micaela 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se