hejsan

Skrivet 2014-05-19 Klockan 10:19:11

Det var ett tag sen nu, men har verkligen inte orkat blogga. Helgen har varit hyfsat lugn, igår var jag i Åmål och tränade Terräng med Shadde och gud så bra han skötte sig och så roligt det var. Det var träningen inför cupen som kommer gå nu, tyvärr missar jag första tävlingen pga gota cupen, men jag kommer iallafall hoppa 2 ''kval'' som krävs för att få hoppa finalen. Ni som följer mig på instagram har säkert sett filmerna. Ska försöka få tag på bilder för det va några som fotade. Men om ni vill se filmer ligger de 2 på instagram @majjastyles 1 där han hoppade jätte fint och 1 där han busar till de lite! kommer berätta mer om träningen ikväll om vad vi gjorde och så.
 
Idag är det måndag och jag börjar sent, så skönt. Men denna vecka är ingen vanlig utan de är nuntorps veckan och det innebär att vi fixar inför nuntorps dagrana i helgen. Det är för er som undrar 2 dagar där de kommer massa utställare, det är shower på häst som 2orna håller i och massa sånt. Så i veckan ska vi förderada inför de genom att städa, markera ut parkering och massa sånt. Sååå skönt, men sedan att det är NP i matte på fredag förstör genast denna veckan. 
 
Men annars händer det inte så mycket denna vecka, ska ut på utflyckt på fredag med min kära moder.  Dock avslöjar jag inte vad det är. Men det ska bli sjukt roligt, lördag jobbar jag på skolan under nuntorps dagarna och på söndag är det omgång 2 av gota cupen som går på nygård där hoppar jag LD och LD det ska bli roligt.
 Det är typ de som händer utanför skolan denna vecka! 
 
Men nu ska jag dra så ni får ha det så bra så länge så hörs vi puss och kram!!
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se