dagens träning

Skrivet 2014-05-29 Klockan 22:58:22

I grupp 1 red jag Shadde och det gick super bra, han hoppade jätte fint och jag är super nöjd med han och mindre nöjd med mig själv, jag red som en kratta vissa stunder men ändå är ponnyn bäst och hoppar! Bäst är han, hoppade inte jätte högt utan kanske 70-80! Vi övade mycket på svängar och så vilket bar jätte roligt och det var en sjukt bra övning.
 
Sen i grupp 2 hoppade jag Gnista!! Vem e Gnistra undrar nu ni! Jo det ska jag  berätta för er i morgon!
Men iallafall, andra gången jag sitter på ponnyn och ja det kändes super bra, har inte hunnit hitta knapparna än, men de gör jag ju snart! Hon hoppar seriöst i alla lägen, hon kan hoppa 80 typ stilla stående och ändå vara tyå 30 cm över hindret. 
Men iallafall, jag är ju van vid shadde som man inte kan gasa på för mycket utan att han tycker de blir roligt och bockar så måste lära mig att hon inte gör de. Men jag är sjukt nöjd med träningen på henne oxå, hoppade kanske 70-7 här oxå skulle jag tro!  Om allt känns bra och jag har hittat fler knappar så startar vi vår första LD den 15 juni, men bara om allt känns bra!! Då är det gota finalen och jag känner att jag vill ha henne då.
Men vi får vänta lite och se. Men som sagt imorgon får ni veta mer om vem det är!! 
men bjuder på 1 bild på oss från idag!!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se