dagens ridpass

Skrivet 2014-03-09 Klockan 17:00:59

Idag längde jag lädrena, lindade ben! Idag blev det ett dressyr pass.
Det gick sjukt bra och jag är mer taggad än någonsin på att komma ut och tävla innanför de vita staketet och inför en dommare som sätter poäng mellan 1-10. Blev mycket övergångar och galopp fattningar. Shadde gick jätte fint och jag är verkligen super nöjd med han. 
 
Synd bara att det är ett tag tills dressyr tävligrana drar igång på riktigt, dom som e nu är långt borta eller så är klasserna jag vill rida fulla och sen är det bara över dom 3 veckorna jag är borta i slutet av April! 
Så i Maj ska jag börja komma ut på tävlingar igen. Så nu har jag ett bra tag på mig att trimma och få till det dära lilla extra som behövs. Fin slippa allt och lite till. Så kommer vi plocka placeringar på dressyr banan istället! 
 
Har ju fått ändra mina mål!
Så nu när jag ska ägna mig åt dressyr tävlingar så är mina mål att rida LB:1 med över 65% på några tävlingar och sen gå upp och starta LA med bra resultat innan året är slut! och om det nu blir så att jag forsätter på dressyren nästa år så är det väll att rida lite högre klasser och satsa och ha kul sista ponny året! 
 
Så hoppas nu ni vill följa min och shaddes dressyrsatsing istället för hoppsasting! 
Som jag kanske skerv igår så ska jag så klart forsätta hoppträna men läggre hopptävlingar på hyllan och byter ut mot dressyr tävlingar! 
 
Ha det bra så hörs vi senare puss
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se