Träningen

Skrivet 2014-06-26 Klockan 12:12:09

Gick inte som förväntat, under uppvärmingen gick jag och gnistra omkull.
Vi hade galopp bommar och innan första så drog hon ner huvudet så jag tog upp de igen och så saktade hon av och fattade galopp igen, sen innan andra bommen så hade vi galopp igen men med dålig galopp, så jag svängde undan och då snubblande hon på sig själv och när hon skulle rätta till de så trampade på hon på sig själv och vips så låg vi på baken, men lika snabbt uppe på bena igen båda två, jag tappade andan och fick sjukt ont i revbenet! TACK GODE GUD FÖR DEN SOM SKAPADE SÄKERHETS VÄSTEN OCH ATT JAG HADE PÅ MIG DEN. Hon fick två pytte små sår på knäna med inget som skadade henne så jag satt upp och red lite men hoppade bara ett kryss och sen va de bra för hade ont i revbenet. 
Men som tur va de att hon inte landade på mig och att jag hade väst på mig annars kunde de gått så mycket värre än de gick nu. Och inge värre skador blev de.Men fick ju putsa både mig,sadel,träns och allt efter åt för lite smutsiga va vi haha. 
Men pratade med mamma efter åt och hon sa att de va ''bra'' att de hände för att jag ska inse att man inte dör av att ramla av eller i detta fall gå omkull, och jo så klart man kan men de hon syftade på att jag har alltid varit rädd för att ramla av för no reason lixom. Och sen går nästan alla  omkull någon gång. Och nu hände de mig och jag 'r glad att jag hade en tränare med mig, annars hade jag inte hoppat upp igen och då hade jag bara blivit ännu räddare. 
 
Men imorgon taggar vi hopptävling med min andra vita favorit Shadde, hoppar LD-LC i kil och LC är med mini derby. Så de ska bli sjukt roligt. Sen följer min kompis Julia med så de blir extra roligt att ha med henne.
Ska försöka uppdatera under dagen om jag orkar och har internet, annars skriver jag när jag kommer hem.
Har som plan i båda klasserna att bara få till fina rundor och ha roligt. 
 
Men nu ska jag ta något att äta och sedan plugga till moppe kortet och göra prover på datan, så ni får ha de så bra så hörs vi puss!!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se