Hej på er

Skrivet 2014-06-28 Klockan 13:06:37

Tävlingen vill jag inte ens prata om, shadde gick inte som han brukrar, men han va jätte hingstig för vi hade med min lilla syrras b-ponny som min tränares dotter tävlade, och Troja brunstar så shadde va jätte hingstig så tror de va därför och sen har jag rättat mig mer efter Gnistra nu och rider på shadde som jag ska rida henne så de är oxå en andleding. Men hade ju med mig bästa Julia som gjorde dagen bra med massa skratt, roliga kommentarer och citat eller vad man säger blev de under dagen, men tänker inte nämna några här.  Får se om julia kikar in och kanske slänger in en kommentar med något om de vi sa igår! 
 
Men idag står dett dubbel pass för nina på schemat asså 1 h dressyr i stället för 30 min och ska ta några språng med Gnistra för henne. Så de blir hoppdressyr, så de ska bli roligt. Det kommer nog gå super så länge jag rider som jag ska. 
 
Sen jag tror axeln fick sig en smäll när jag gick omkull då jag har rejält ont i den, men de är nog inte farligt för kan ju använda axeln och så men de gör ont. Men tror absolut inte jag har en spricka i den för då skulle jag haft så mycket ondare än jag har nu. 
 
Nej nu ska jag stänga ner datan och titta på tv så hörs vi senare, ha de så bra puss och kram
 


Kommentarer
Postat av: Julia

Skrivet 2014-06-28 Klockan 23:11:17
"Julia. Det finns inget toapapper"
"Men jag skickar under till dig!"

Haha, bästa Maja! <3

Svar: Hahaha!! "Jag ska till kusten, ska till Uddevalla"
Maja


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se