Gnistra

Skrivet 2014-06-24 Klockan 21:50:17

Nu tänkte jag skriva ihop ett inlägg om vem Gnistra är.
Hon är då min nya ponny, ett 11 årigt D-ponny sto som tävlat LD-LC. Men vet egentligen inte så mycket om henne men man tror att hon har knabstrupper i sig. Hon är en jätte schysst ponny som ställer upp och hoppar i nästan alla lägen.  Har ju inte haft henne så länge så kan inte säga så mycket mer än att detta känns super bra och att vi kommer rocka tävlings banorna! 
 
Det är så här att jag,mamma och min tränare Nina har funderat fram och tillbaka under våren att titta på ny ponny till mig för att jag ska få ut på tävlingsbanorna och ha lite roligt. Vi har ävent tittat på x antal ponnys och alla har varit sjukt goa. Men sen när vi funderat har ingen av dom varit något för mig.
Gnistra såg vi första gången på Gota cupen hos oss, men då tänkte vi inte på de.
Men när vi såg henne på Nygård så gick mamma fram till ägaren och frågade för vi har sett en annan av deras ponnys på annons men lite utanför vår budget. 
 
Gnistra stog på en ridskola men passade inte riktigt där med olika ryttare och så. Men hon var egentligen inte offecielt till salu men hon kunde tänka sig att sälja den. Så vi åkte hem och funderade sen åkte vi och provred och jag fastande direkt, hon var verkligen en Maja ponny. Så vi åkte hem och pratade och ja vi bestämde oss för att köpa henne. 
 
Så nu vet ni vem Gnistra är och får inlägget jag skrivit på sen jag fick henne iprincip.
Men om ni undrar något är det bara att fråga! 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Lina

Skrivet 2014-06-27 Klockan 10:27:52
Fina Gnistra! ☺


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se