glad midsommar

Skrivet 2014-06-20 Klockan 18:52:46

Igår kom jag hem sent och orkade inte sätta igång datan därav inget blogganade!
Men träningarna gick super och Shadde går bättre än någonsin nu och Gnistra gick oxå ganska bra, de är bara jag som måste lära mig att rida henne. Men min tränare tycker att jag ska träna henne mer innan jag börjar tävla henne vilket jag verkligen håller med om, så dom 2 tävlingarna jag är anmäld till ha vi nu gjort ett hästbyte så jag kommer hoppa Shadde LD-LC, ska bli roligt efter som han känns så himla bra nu och går verkligen bätter än någonsin och han är super pigg och hoppas hur bra som helst och gör de verkligen med glädje! 
 
Idag då så har jag bara tagiy de lugnt och nyss käkat go middag med familjen, vi har inte hunnit göra så mycket mer än att handla mat, laga mat och vart en snabbis nere på campingen. Men som sagt så går ju ponnysarna på bete och är ute hela dagarna+nätter så dom rör ju ändå på sig så dom tar inte skada av att vila. Men imorgon ska jag till stallet och rida Gnistra och kanske Shadde får se om Evelina ska låna han och rida ut på annars så rider jag båda. 
Men tillbaka till idag, ikväll händer de inte så mycket ska bara ta det lugnt och titta på film och käka massa godis typ. Så det finns inte så mycket mer att skriva nu, så ni får ha en bra midsommar så hörs vi imorgon puss
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se