Har hästarna att tacka!

Skrivet 2014-07-14 Klockan 22:13:25

är det bara jag som tänk, tänk om jag inte hade börjat med riding då hade jag aldirg lärt känna den tjejen eller blivit så bra kompis med henne som jag är, eller tänk om jag aldrig vart på de lägret då hade jag aldrig tröffat den tjejen som idag är den jag litar allra mest på, eller tänk så hade jag aldrig köpt den ponnyn( imitt fall Shadde) då hade jag aldrig börjat prata med henne och lärt känne henne som idag är den jag skrattar allre mest med och som är min närmsta kompis. 
 
Jag tänker ofta så, tänk så hade jag inte. Speciellt när de gäller shadde, hade jag aldrig köpt han hade jag aldrig lärt känna verken Amanda eller Jennifer. Eller hade jag inte börjat rida hade jag aldrig vart så bra kompis med Anna som jag är idag, och hade jag inte vart på lägrena förra året hade jag inte lärt känna alla underbara människor där även om jag kände dom flesta som va hos min tränare men jag lärde känna någon ny iallafall.
Tänk egentligen så mycket kompisar jag har genom hästarna, de är ganska sjukt. Och några av dom är jag speciellt glad över att ha lärt känna. De är dom jag vill ägna detta inlägg till!! 
 
Så vem ska jag börja med då??
 
Jo vi börjar med Anna som jag känt längts och lärde känna via ridklubben och skolan, mentack vare hästarna blev vi extra bra kompisar, de hade vi nog inte blivit om vi bara gick i samma klass eller aa paralellklass.
Så henne har jag hästarna att tacka för att jag blivit så bra kompis med! 
Anna är en kompis som fler borde få ha i sitt liv, hon får mig alltid att skratta när vi träffas, hon har ett hjärta av guld och vill att alla ska må bra och skulle aldrig vilja någon illa! 
 
Sen har vi Amanda som jag lärde känna tackvare Shadde, så hade jag aldrig köpt den underbara ponny hade jag inte ens vetat att denna tjej existarade. Men behöver inte skriva så mycket om henne, för henne skrev jag om i ett tidigare inlägg idag!  Så jag ni vet redan vad jag tycker om henne!
 
Sen har vi frida, ja jag vet inte ens vad jag ska skriva om henne, mer än att hon har en sjuk humor och är en himla go tjej som alltid är på bra humör. Lärde känna henne förra året på lägret hos min tränare och de är jag sjukt glad över för vi har alltid roligt när vi ses och skrattar alltid lika mycket åt allt och ingenting. 
 
 
sen har vi massa mer, men bjuder på bilder på några 
Caroline som jag egentligen inte vet hur jag lärde känna men iallafall lägret på AW, men innan de så pratade vi oxå en del. Men de va via hästarna iallafall! Och de är jag
sjukt glad över.
 
ja och så klart världens goaste AW gäng från förra året!! 
 
sen finns de dom jag lärt känna som inte har något med hästar att göra alls oxå! Men eftersom detta farmför allt är en hästblogg så ägnar jag detta inlägg till de jag lärt känna via hästar som jag aldrig skulle lärt känna om jag inte hållt på med hästarna!!
 
juste höll ju på att glöma galna moatoa som jag lädre känna på henrik barrys bloggträffa för några år sen! 
moa är den blonde tjejen i bilden! 
 
och sen glömde jag nästan Tess oxå som jag lärde känna för en herrans massa år sen på ett ridläger. 
 
Nej nu ska jag sluta detta inlägg så de inte blir en roman på 10 sidor haha!!
Men nu vill jag att ni skriver och berättar om ni lärt känna någon via eran sport  och de behöver inte vara riding utan de kan vara fotboll, basket eller ja vad som helst som ni inte skulle lärt känna om ni inte börjat med den sporten!! Någon eller några ni är speciellt glada över att ha lärt känna! 
 


Kommentarer
Postat av: Moa da boss

Skrivet 2014-07-14 Klockan 22:38:00
HJHJAHHAHHHAH HEMSKASTE BILDEN PÅ LÄNGE MAJA , saknar dig! Pusssss

Postat av: Moa da boss

Skrivet 2014-07-14 Klockan 22:38:05
HJHJAHHAHHHAH HEMSKASTE BILDEN PÅ LÄNGE MAJA , saknar dig! Pusssss

Postat av: bexollila

Skrivet 2014-07-15 Klockan 10:42:22
härliga bilder :D

URL: http://nattstad.se/bexollila

Postat av: Wilma

Skrivet 2014-07-15 Klockan 16:26:57
Visst är det så, bra inlägg!

URL: http://wilmafur.se

Postat av: Sanya

Skrivet 2014-07-16 Klockan 09:43:07
Fint inlägg! Så fint när man har kompisar genom samma intresse :)

URL: http://sanyasofi.blogg.se

Postat av: Robex Lundgren

Skrivet 2014-07-16 Klockan 10:00:17
finna bilder

URL: http://ghgumman.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se