1 juli 2014

Skrivet 2014-07-01 Klockan 13:12:59

Nu har ännu en månad passerat, detta året har gått så fort och det har hänt mycket roligt under dessa månader som gått och i detta inlägg tänker jag ta upp lite av de roliga som hänt!
 
I slutet av Februari och början på Mars var det GHS, och jag va där fredag-söndag, var öven på Henrik Barrys ryttarevent på fredage. Träffade massa kompisar på mässan, shoppade och satt i bloggmontern på söndagen med Bella. Hade så ont i vaderna så jag knappt kunde gå efter 3 dagar på mässan och all dans på fredag kvällen. Men roligt var det iallafall och de är ju de viktigaste.
 
Sen nästa roliga händelse va The Fooo konserten i April. De va så sjukt roligt, dessutom träffade jag 2 grymma tjejer Nellie och Bella, vi köade tsm och hade så roligt. Nellie har jag träffat 2 gånger efter de, och ska förmodligen träffa dom igen snart! Men iallafall konserten va sjukt bra och vi stog sjukt nära scenen! 
 
Sen har vi ju lägret jag var på i April oxå, i April var jag hemma ca 1,5 vecka totalt för var ju nere i skåne 3 veckor, och så va inte alls mycket hemma! Men lägret va så sjukt roligt, fick massa nya kompisar, ny kunskap och minnen för livet! Man har alltid lika roligt där! 
 
Sen kom gnistra in i mitt liv i slutet av Maj början på Juni. Och de behöver jag inte skriva så mycket mer om eller?
 
Sen 13 juni va bästa kvällen i mitt liv, jag såg 2 av mina favorit band på samma kväll One Direction och 5sos. Jag skrek som jag aldrig gjort förr, kunde nästan inte prata efter åt, hostade så mycket. Men de va iallafall bästa kvällen på länge och den kommer vara svår slagen!! Kommer leva på denna upplevelse länge!!
 
Så de va de som hänt mig från januari till juni! De roligaste alltså, sen har de hänt en massa annat oxå men detta är dom roligaste händelserna!!:) 
Nu ska jag ta och käka så ni får ha de bra pusss


Kommentarer
Postat av: Anna

Skrivet 2014-07-01 Klockan 18:33:02
Tack så jättemycket för din kommentar på bloggen igår, jag behövde verkligen den! Du är bäst hjärtat, aj löv ju! <3

URL: http://Riderlife.horseworld.se


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se