Måndag=börjar sent=sov morgon till 8.

Skrivet 2014-01-27 Klockan 09:46:25

Ja som rubriken säger så är det ju måndag vilket är= med att jag börjar sent och kan alltså gå upp 2 timmar senare än vad jag brukar göra resternde skoldagar! Då jag går upp vid 6, nu kan jag istället gå upp vid 8a och ta en låååång morong duch och äte go  frukost(även om det sällan händer).
Och sen blogga från datan istället för från mobilen!  Vilket är sjukt skönt! 
 
Så nu sitter jag och lyssnar på musik och fixar mig! Sååå skönt att kunna ta lång tid på sig istället för att stressa efter som jag oftas brukar snozza i ca 40 min och gå upp kavrt i 7 och jag brukar åka typ 10 över 7 till bussen!! Heheh morgon trött tjej på högnivå!! Och då vaknar jag oftast i panik och hinner inte göra något förutom klä på mig, bortsa håret och tänderna och i bästafall käka lite frukost men det är inte ofta, för burkar oftast strunta i den. För är berkligen ingen frukost människa så tidigt. På helger kan jag gå upp runt 12 halv 1 och då käkar jag min frukost! Det är en bra tid för mig, hehe!! Så brukar lixom vända på måltiderna på helgerna,  frukost kl 12, lunch vid typ 4-5 och middag vid 8 kanske hahaha! Inte alltid men ibland känns det som det blir så.
 
Men nog om de, tror no förstått att jag inte är en morgon människa. 
Men ska erkänna att det är oftast bara till skolan jag e sån, när jag ska upp till tävling på helg är jag inte lika morgon trött, förutom när man får gå upp runt 4, då är det inte så roligt!
 
Men nej nu har deta inlägg spårat lite haha. Detta skulle ju bara bli ett morgon inlägg men istället fick det bli ett inlägg om hur morgon trött jag är!!
Så nu innan det spårar ännu mer och blir en hel roman så säger jag 
ha en bra dag så hörs vi puss och kram!<3
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se