En äkta vän, vad är det egentligen?

Skrivet 2014-02-20 Klockan 10:12:30

 
 
 Ja som rubriken säger, vad är egentligen en äkta vän?
Är det att alltid finnas där oavset tid på dygnet att man alltid har någon att ringa eller smsa när allt känns skit, en kompis som gråter med en och som skrattar med en. En som alltid har tid för dig. Den du kan ringa klockan 4 på natten och be den komma för att du behöver ha någon at prata med. En vän man litar på som man verkligen kan säg allt till och man vet att det inte kommer ut. 
 
Eller är det en vän man bara umgås med på skoltid och har sjukt roligt med då, men nästan aldrig hör av utanför skolan.
 
Eller är det en vän som bor långt borta som du litar på till 100% men som du nästan aldrig träffar?
 
 
För mig är en äkta vän, en om alltid finns där för en ovasett tid på dygnet, som man allti kan ringa om allt känns skit. En kompis som gråter med mig och som skrattar med mig. En som alltid har tid för mig. Den jag skulle kunna ringa klockan 4a på morgonen och be den komma om jag behöver ha någon att prata med. En jag litar på till 110%. En som förstår dig. Det är en äkta vän  och äkta vänskap för mig. 
Att man alltid har någon som finns där, tyvärr har jag ingen så bra vän här utan om något känns skit så ringer jag hellre en läger kompis från aw än att prata med någon från klassen.  Det känns mycket säkrare så, då vet jag att det inte kommer ut. 
Jag har 2 jag ringer/smsar om allt känns skit, den ena är Rebecca från AW och den andra är Amanda som har haft Shadde. Det är 2 tjejer jag liter på till 100% Tyvärr bor båda långt från mig. Men dom finns ändå alltid där för mig om jag vill prata med någon.
Men oftast ringer jag min syster Lottie i första hand, för henne litar jag verkligen på till 110%.
 
Men nu vill jag veta vad ni tycker att en äkta vän är??
Hur ska en bra vän vara för er??
 
 


Kommentarer
Postat av: Hanna

Skrivet 2014-02-20 Klockan 13:50:08
Håller med dig faktiskt!
En äkta vän ska vara som en syster för en typ, man ska kunna skratta gråta och diskutera saker och veta att man kan lita på den andra!

Postat av: !!!!

Skrivet 2014-02-20 Klockan 18:24:02
Är de oss du skrev detta inlägg för? //Micaela, Evlina, Sofia

Postat av: Gunilla

Skrivet 2014-02-23 Klockan 17:38:34
Ja du Majsan. Besviken blir man ibland och det är allt dom man minst anar som gör en besviken. Bara att ta nya tag och gå vidare utan dom som inte kan vara ärliga utan pratar bakom ryggen, det kommer oftast fram när folk gör det. Det har du ju vetat ett tag. Kram på dig.


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se