Tjenare på er

Skrivet 2014-08-20 Klockan 11:41:25

Nu har jag precis kommit hem från att ha handlat mit lunch låda, de bir en kyckling sallad och en fruksallad! Känne rmig så nyttigt! Men nej, så köpte jag lite choklad oxå ahahha! Men man måste ju få i sig lite socker när man arbetar eller iallafall jag. Jag är sån att jag måste ha socker eller nått att stoppa i mig snabbt om jag blir lite små hungrig för annars så blir jag trött och grinig så de är bäst att ha med sig lite sånt då. Så jag orkar med att jobba.
 
Men iallafall ska jag vara hos Anna halv 2 idag oxå och då rider jag först Gnistra och sen börjar jag jobba efter ett schema jag har fått. Sen när hon kommer hem runt 5 så ska vi putsa och greja inför en tävling hon ska på imorgon som jag ska åka med på, vilket ska bli sååå roligt! Så imorgon blir de ingen uppdatering för ska åkta till henne innan 10 och kommer inte orka blogga innan de, och kommer komma hem sent. Men iallafall så om jag orkar ikväll ska jag försöka skriva ett tidsinställt inlägg! 
 
Och på fredag är jag ledig för då kommer Amanda hit och jag ska till Göteborg och möta upp henne. Det ska bli super roligt att träffa henne igen. Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på än, men de blir väl att bara ta de lugnt och vila inför lördagen då vi ska till Götet igen och titta på en konsert och gå upp tidigt ahah.
 
Men nu så ska jag snart ta och byta om och bara ta de lugnt innan jag åker så ni får ha det så bra så hörs vi! 
 
Bjuder på en bild på mig och Amanda från innan nyår 2013


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se