Ridlägret

Skrivet 2014-08-04 Klockan 10:45:11

Gnistra har gått så fint hela helgen och vi har kommit varandra närmare.
Vi red 1 dressyr pass och 1 hopp/markarbetes pass varje dag!!
 
Pass 1 var då dressyr och där kollade anna mest på oss ryttare, våran sits osv! Där gick de jätte bra och jag fick lite saker att tänka på. Inte så mycket att säga om detta pass då vi mest skrittade och travade!  
Men Gnistra gick jätte bra iallafall.
 
Pass 2 var markarbete med lite hinder och studs och lite sånt. Detta passet gick ännu bättre och Gnistra var glad och pigg!!
 
Sen på kvällen fick vi 2 rätters middag, till varmrätt var det lax och potatis och till efterrätt kladdkaka med grädde! Det var såååå gott!! Sen efter som de va ett vuxen läger så satt vi så klart och prata istället för att stoja runt och bara flammsa!! Men de var lika roligt att prata och bara ta de lugnt!! 
 
Sen dag 2!

Pass 1 var dressyr här tränade vi på olika delar från dressyr programen! Och här föll poleten ner för vad anna hade menat från dagen innan när hon förklarade de på ett annat sätt! 
Så här gick de ännu bättre och anna var jätte nöjd med mig!! Och Gnistra gick så fint hela passet.
 
Sen pass 2 hoppade vi linjer och de gick jätte bra. Gnistra har aldrig gått så bra som hon gjorde här. Men de är för att jag har hittat en annan ridning som hon trivs bättre med eller aa som vi båda trivs bättre med nu! Så då är hon mycket gladare och hoppar bättre!! 
 
Sen på kvällen fick vi 3 rätters!
Förrätt var melon med någon skinka, varmrätt var plock mat med grillspätt
och efterrätt var fruktsallad! Även här satt vi bara och pratade och inte som sista kvällen på ungdoms/barnlägrena har ägg,vatten,spån krig!! Vilket kanske är ganska självklart efter som de va ett vuxenläger haha!! 
 
Sen sista dagen så va de först programriding och jag red LB:1 och de gick jätte bra och Gnistra gick super fint och vi fick runt 56% vilket jag är jätte nöjd med! 
Sen va de banhoppning med stil och jag hoppade 70 som min stil runda och fick 39 p vilket är jätte bra fick en 7a och resten 8or! Gnistra hoppas jätte fint och hoppade kombinationen som ingenting, den har vi allrid haft problem med! Sen hoppade jag även 80 och denna rundan är nog den bästa vi gjort! Så fint hon hoppade och va glad hon va! Så är jätte nöjd med henne!!
Men jag hoppar ändå över grästorp i helgen och ska satsa på fler fina rundor på pay and jumper först!
 
Är nöjd med hela helgen, har lärt mig mycket och lärt känna Gnistra bättre och de har varit jätte trevligt! 
 
 
Nu står Gnistra kvar hos Anna, men varför tar jag i ett annat inlägg som kommer upp snart! Där ska jag även berätta hur mitt kommande år  ser ut och vad jag ska göra och lite så!!
 
Har inte fått några bilder än så jag bjuder på en gammal bild på oss!!
 


Kommentarer
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Skrivet 2014-08-04 Klockan 15:23:36
Fin häst :)

URL: http://blogofphoto.webblogg.se


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se