Mitt kommande år

Skrivet 2014-08-18 Klockan 14:00:00

Jag har tillsammans med mamma och pappa betsämt att jag ska via skolan ta ett år och praoa! 
Jag ska då få chansen att känna på om de verkligen är hästar jag vill jobba med. För har tänkt väldigt mycket på att byta linje men jag vet inte vad jag vill riktigt så därför ska jag ta ett år prao via skolan, så kommer fortfarande vara inskriven på nuntorp och få försäkring via skolan och så! 
Till våren har jag lite saker ett fixa i skolan så kommer vara där någon gång då och då, har bla ett prov på häst som jag ska göra och ska köra lite med häst och vagn!! Annars kommer jag bara praoa!
 
Från och med idag den 18 och iallafall ett halv år fram över kommer jag vara hos min tränare Anna, hon har ett stall där hon tar emot hästar som hon ska rida till försäljning och tävling! Hon har även några egna hästar som hon tävlar på högnivå med, hon har ridit unghäst klasserna på falsterbo några gånger. 
I början är de tänkt att jag ska lära mig hantera hennes hästar så jag kommer få, fixa i ordning dom och så när hon ska rida, mocka,fodra, in och utsläppm och de vanliga som man brukar göra och sen i framtiden kanske även få rida hennes hästar någon gång ibland. Och jag kommer även få följa med henne på tävlingar på helger och vara groom!
 
Det är även därför Gnistra står kvar där för att jag ska hinna med henne lättare och för att de ska bli ordentligt ridet. Så de ska bli super skönt att ha henne där!!
 
De är betsämt iallafall ett halv år hos Anna, sen får vi se om de blir att jag är kvar eller om jag åker och jobbar någon annan stans! Så nu kommer ni få följa mitt liv som hästskötare! 
 
 


Kommentarer
Postat av: Gunillalla

Skrivet 2014-08-18 Klockan 19:24:39
Tur du har som får vara hos Anna Wessman <3

Postat av: Emma Malm

Skrivet 2014-08-18 Klockan 21:58:28
Det låter klokt av dig att ta lite paus och praoa. Det är inte lätt att veta vad man vill av sitt liv och det är viktigt att känna efter. Jag tycker du gör helt rätt!

URL: http://emmamalm.com/

Postat av: Matilda

Skrivet 2014-08-19 Klockan 18:16:57
Vad spännande! Skönt att det finns möjlighet att göra så :)

URL: http://pafyrahovar.blogg.se

Postat av: Alma

Skrivet 2014-08-25 Klockan 16:19:18
Fin blogg! Vad roligt det lät, jag praoade också ett halvår som hästskötare, och det fick mig verkligen att inse vad jag ville med hästarna. Hoppas du får en bra prao, för det är sjukt kul :)


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se