Helgen

Skrivet 2014-08-26 Klockan 10:28:07

Nu har jag vaknat och precis käkat frukost. Har oxå smått börjat återhämta mig efter helgen!
Kan ju berätta om den då.
 
Fredag: Jag tar tåget halv 12 till gbg och möter upp Amanda, vi tar tåget hem och åker till stallet och jag rider Gnistra. Sen på kvällen tittar vi lite på film och tar de lugnt inför lördagen efter som vi visste att de skulle bli en lång dag. 
 
Lördag: klockan ringer kvart i 6 första gången, vi ligger kvar och snoozar till 6, går upp klär på oss och jag packar de sista. Sen åker vi till vänersbogr där vårt tåg går från klockan 8:09. Framme i gbg vid 9 går vi mot nordstan där the fooo ska ha singnering klockan 11, sätter oss i kön och har nummer 87-88. Klockan går och blir tillslut 11, och killarna kommer men kanske en kvart sent. Man blev inte förvånad haha. Men iallafall de gick hyffsat snabbt tills de va vår tur, fick tyvärr inga bilder med dom efter som att de skulle gå snabbt och smidigt, blev ju ledsen för de, men iallafall efter över 1 års väntan har jag äntligen fått träffa dom. Ringde gråtandes till mamma och hon förstog inte varför jag grät haha. Men iallafall har jag fått deras autografer nu och videosar på de!! 
Sen fick jag sitta ner en stund för att hämta mig lite för jag va så glad, sen gick vi till liseberg och satte oss och vänta och vänta! Sen efter konserten som va grym så åkte vi lite karuseller eller aa typ 1 var. Sen gick vi till hotellet och ja sen hände de inte mycket mer på lördagen.
 
Söndag: gick vi upp vid 8 käka frukost och sen vid 11 så gick vi till liseberg igen och åkte massa karuseller eller massa va nog att ta i men dom vi åkte, åkte vi flera gånger.  Sen så spelade jag på ett chokladhjul och vann på första försöket en 2 kgs marabou! Sen lite innan 5 gick jag från lisebreg för att åka hemmåt!!
 
Iallafall har jag haft en sjukt rolig helg, de va sjukt roligt att träffa Amanda igen och henned familj! Sen fick jag träffa lite släcktingar oxå och dom va jätte trevliga. 
 
Nu ska jag snart klä på mig mina stallkläder för att vid 12 åka till jobbet och greja där, ikväll står det hoppträning för Anna på schemat. Det ska bli riktigt roligt och jag hoppas som vanlig att Gnistra e lika taggad som mig. Men de tror jag allt att hon är. 
 
Men nu säger jag hej då och ha de bra för detta inlägg så hörs vi senare! Ha de bra puss
bjuder på en bild från i lördags. Här är Oscar Enestad!!:) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se