heej!!:)

Skrivet 2014-04-28 Klockan 20:58:45

Nu sitter jag här sista kvällen i underbara skåne, imorgon åker jag hem. På ett sett ska de bli skönt att komma hem och få vila ut lite, men kommer ändå sakna att vara här nere. 
 
Men iallafall under praktiken har vi fått måla en bajamaja,målat hinder och rensat ogräs och juste vart barnvakt oxå.  Ibland har dagrana gått fort och ibland otroligt långsamt. 
Idag har vi dock inte kunnat jobba så mkt pga värmen. Jajaj de va bara 20 grader men de kändes som om de va typ 30 för de var helt vindstilla vissa stunder, så idag har vi mest stuttit inne. Men så klart jobbat oxå och även passat på att jobbat lite på brännan.
 
Igår var Amanada och Matilda här. Gammla ägar till shadde, de var kul att träffa dom igen och Matilda har inte träffat Shadde på 4 år, så ni kan väll förstå hennes glädje?
 
Ocg idag var Nellie här som jag köade med till the fooos konsert, hon var här med lite saker hon köpt, eller aa en pappdocka av Oscar e och sen lämnade hon ett kuvert med ett armband och även en autograf från isac elliot!! Sjukt glad blev jag. Den ska ramas in när jag kommer hem. Oscar ska få ta över Harrys plast och Harry ska få flytta ner till min syrra.
 
Men nu ska jag stänga ner datan för ikväll och käka massa godis istället berättar mer om både läger och prao när jag kommer hem. Så ni får ha det så bra så hörs vi puss
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se