svar på frågestunden

Skrivet 2013-12-09 Klockan 20:28:00

Svar på frågorna 

Bra blogg & superfin häst! 

1. Bästa/sämsta med honom? Bästa är väll att han har en sån otroligt härlig personlighet, sämsta är väll att han inte gillar andra hästar och kan bli sjuk sur på andra hästar

2. Vad har ni 2 för mål tillsammans?  Kommer ett inlägg om det senare men bla att debutera la och kvala gp ponnyn

3. Vad tkr du om pessoabett?  Oj, jag vet inte riktigt, om man rider på rätt sätt och med delta tygel är det väll inge farligt men om man rider utan delta och på nedresta ringen och inte kan hantera betet så tycker jag inte om det.Men det beror också mycket på hur hästen och ryttaren är, så svår fråga att svara på men hoppas du nöjer dig med detta svaret. Har ju själv ridit på pessoa men skulle aldrig använda det nu, det finns andra bett som är bättre.

4. Favoritekipage dressyr/hoppning? Dressyr: Vet inte så många dressyr ekipage. Hopping: Många men Julia Persson och hennes ponny Annie är sjukt fina och även Henrik barry och hans stor här kato är sjukt fina tsm

5. Finaste färgen på Shadow? Alla, men jag använder mest blått och rött och det passar han super bra i

 

1.bästa bponny ryttaren du känner ? Alltså som rider snyggaste? Oj vilken svår fråga, men Ella björklund rider otroligt bra sen rider Erik Dahnelius sjukt bra också sen även melanie ling vannerus rider också otroligt bra, så det är tre grymma bponnyryttare.

2.hur är shadde att rida ? det varijerar väldigt från dag till dag men oftats glad och sammarbets villig och ibland pigg men man måste väcka upp han. Men han är väldigt lätt riden och inte så kompliserad.

3. Hur måga ponnysar har du haft? Oj ganska många men jag räknar bara dom jag ägt och då är det 7 st och sen har jag haft några på prov och några på foder.

 

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se