Interljuv med Nora

Skrivet 2013-12-03 Klockan 12:00:00

Kommer komma 1 interljuv till efter denna!!
 

1: Vad heter du?? Jag heter Nora Bååth

2: Har du deltagit mycket i snacket om stilbedömingen på sm? Jag har delat med mig av MIN åsikt på min blogg och i facebook gruppen.

3: vad är din åsikt i ämnet? Jag själv tycker att stilbedömningen skall vara kvar men även finnas med i både c och d ponny klasserna på SM. 4: Ifall du tycker att de ska ha kvar stilen på sm, tycker du då det ska vara en avgörande faktor? Jag tycker inte att det ska vara en avgörande faktor eftersom alla rider på olika sätt och domarna dömer olika.

5: isåfall varför tycker du de?

6: Finns det för och nackdelar med att inte ha stil på sm? Fördelarna är väl att man får veta sina svagheter och sina styrkor, man får veta vad man behöver förbättra i sin ridning. Nackdelarna är ju att alla ponnysar behövs ridas olika och vissa är hetare en andra.

7: varför tror du dom införde stil på sm? För att dom ville se mer lugn ridning än flängande och farande ridning.

8: tycker du som många andra att stilbedöming redan borde komma i lägre klasser som på lokal nivå? Jag skulle gärna vilja se stilbedömning på lokal nivå, man ska lära sig rida från början.

9: isåfall varför? Eftersom det kan lära barnen rida lugnt.

10: Ridsport förbundet har ju fryst en regel om loggor på utrustningen på tävlings platsen, dom prata nu om att införa den igen, varför tror du dom vill införa den? Ingen aning varför dom vill införa den igen, förstår inte varför vi ryttare inte får visa upp våra sponsorer.

11: Är du för eller emot regeln? Emot, man vill ju visa upp sina sponsorers loggor.

12: vad är din åsikt om regeln? Jag tycker alla ryttare ska få ha sponsorernas eller annan brodyr på sina kläder.

13: om du fick bestämma hur regeln skulle vartit, hur skulle då den lyda? Skulle låta alla få ha sina loggor.

14: för och nackdelar med regeln? Hittar inge fördelar, nackdelarna är ju att man inte kan visa upp sina sponsorer på tävlings platsen.

15: tror du många skulle lyda regeln om den nu träder i kraft med tanke på hur lite utrustning det idag finns utan loggor? Det är nästintill omöjligt att köpa saker utan loggor nu för tiden, alla märken vill ju ha sin logga på sina saker.

16: skulle du lyda regeln? Helst inte.. Jag skulle ju vilja visa upp mina sponsorer.

17: vad tycker du överlag om de regler som finns idag? borde ridsport förbundet, tänka mer på annat än storlek på loggor osv? Reglerna är ju helt okej överlag men jag tycker förbundet borde satsa mer på viktiga frågor en storleken på loggorna.

18: om du fick införa en regel om vad du ville i ridsporten va skulle det då vara för regel? Vet faktiskt inte hur den regeln skulle lyda, får nog tänka mer på den.

19: och varför just den?

20: Nu vill jag veta lite om dig, du kan väll ta och presentera dig och din blogg(om du har någon) och om du tävlar och lite sånt. tack för att du ville ställa upp och svara på mina frågor kram Jo jag heter Nora Bååth och är en 14 årig tjej som rider och tränar min D-ponny Artemida som är 19 år gammal. Jag har haft henne i lite över två år och innan jag fick henne hade hon inte blivit riden på minst fem år. Det har varit mycket jobb med denna ponny och nu tränar vi lättare hoppning och dressyr men tävlar inget. Jag har tävlat lite små tävlingar på ridskoleponnys innan jag fick min nuvarande ponny. Jag rider inte bara utan tränar även fotboll och spelar i Arbrå BKs div 2 lag. http://norabaath.se

 

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se