interljuv med julia

Skrivet 2013-12-03 Klockan 15:19:00

1: Vad heter du? - Julia Lundgren
2: Har du deltagit mycket i snacket om stilbedömingen på sm? - Har skrivit min åsikt om det hela på min blogg och på Facebook-sidan.
3: vad är din åsikt i ämnet? - Jag är FÖR stilbedömning i SM!
4: Ifall du tycker att de ska ha kvar stilen på sm, tycker du då det ska vara en avgörande faktor? - Yes, i alla kategorier!
5:isåfall varför tycker du de? - Jag tycker att en SM-ryttare ska kunna rida rätt och därför klara av en stilhoppning utan problem
. 6: Finns det för och nackdelar med att inte ha stil på sm? Ja, nackdelen är alla elaka saker som hästarna får stå ut med. Fördelen med SM utan stil är väl att man får se fler omhoppningen. Dock ingen avgörande faktor för att jag ska ändra min åsikt
7: varför tror du dom införde stil på sm? - För att slippa flängritterna och framhäva snygga rundor.
8: tycker du som många andra att stilbedöming redan borde komma i lägre klasser som på lokal nivå? - Ja, varför inte?
9: isåfall varför? - Lära sig rida rätt tidigt är väl ingen nackdel direkt.
10: Ridsport förbundet har ju fryst en regel om loggor på utrustningen på tävlings platsen, dom prata nu om att införa den igen, varför tror du dom vill införa den? - Det har jag ingen aning om.
11: Är du för eller emot regeln? - Emot den!
12: vad är din åsikt om regeln? - Man ska få klä sig hur man vill och i vilka loggor man vill! Storlek ska inte ha någon betydelse.
13: om du fick bestämma hur regeln skulle vartit, hur skulle då den lyda? - Det skulle inte funnits någon regel? 14: för och nackdelar med regeln? - Finns inga fördelar. Nackdel är väl att många företag med större loggor inte kan sälja de producerade grejerna längre.
15: tror du många skulle lyda regeln om den nu träder i kraft med tanke på hur lite utrustning det idag finns utan loggor? - Ja, man följer väl reglerna?
16: skulle du lyda regeln? - Ja
17: vad tycker du överlag om de regler som finns idag? borde ridsport förbundet, tänka mer på annat än storlek på loggor osv? - Ja, det skulle dem verkligen.
18: om du fick införa en regel om vad du ville i ridsporten va skulle det då vara för regel? - Mer stilbedömning på alla nivåer!
19: och varför just den? - Jag vill slippa se allt ryckande på tävlingar och dessutom se snygga rundor!
20: Nu vill jag veta lite om dig, du kan väll ta och presentera dig och din blogg(om du har någon) och om du tävlar och lite sånt. 
Jag heter Julia Lundgren och jag är en 18-årig tävlingsryttare. Jag har tävlat tre svenska mästerskap i hoppning på min ponny Niels och håller just nu på att utbilda ett treårigt sto vid namn Zaga. Jag har även tävlat upp till LA i dressyr och debutant fälttävlan. Jag har bloggat i ca tre år och just nu håller jag till på en av Horseworlds mest besökta bloggar, julialundgren.horseworld.se.
 
tack julia för att du ville ställa upp, ska bara passa på att säga att du är en av mina största insprations källor och förebild!!<3
 

 


Kommentarer
Postat av: Julia Lundgren

Skrivet 2013-12-03 Klockan 15:45:14
Oj, läste fråga 6 fell. Fördelen med SM utan stil är väl att man får se fler omhoppningen. Dock ingen avgörande faktor för att jag ska ändra min åsikt

URL: http://julialundgren.horseworld.se

Postat av: Erika Andersson

Skrivet 2013-12-07 Klockan 20:42:41
Det är en bra blogg dedär!

URL: http://eadressyr.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se