Interljuv med elina

Skrivet 2013-12-01 Klockan 18:24:11

1: Vad heter du?? Elina Rubinsson

2: Har du deltagit mycket i snacket om stilbedömingen på sm? Nej, inte alls faktiskt

3: vad är din åsikt i ämnet? Jag tycker det kan vara bra med stilbedömning, dock borde det inte vara en avgörande poäng.

4: Ifall du tycker att de ska ha kvar stilen på sm, tycker du då det ska vara en avgörande faktor? Nej, absolut inte!

5: isåfall varför tycker du de? Jag tycker att det kan vara bra för ryttarna med stilbedömning, för en bättre ridning och för hästens bästa.

6: Finns det för och nackdelar med att inte ha stil på sm? Fördelar är väl att ryttarna har chans att få kritik om hur dom rider, men nackdelen är väl att man kanske tar det lite för hårt, och att det är en avgörande faktor i tävlingen.

7: varför tror du dom införde stil på sm? För att ryttare ska rida bättre kanske, ingen aning

8: tycker du som många andra att stilbedöming redan borde komma i lägre klasser som på lokal nivå? Som ett litet plus i kanten kanske, inte så att man kan förlora tävlingen bara för att man sitter lite fel men rider snabbast och utan fel.

9: isåfall varför? För att många rider dåligt, kanske inte alltid på ett bra sätt för hästen.

10: Ridsport förbundet har ju fryst en regel om loggor på utrustningen på tävlings platsen, dom prata nu om att införa den igen, varför tror du dom vill införa den? Är inte insatt i det där..

11: Är du för eller emot regeln? ---

12: vad är din åsikt om regeln? ---

13: om du fick bestämma hur regeln skulle vartit, hur skulle då den lyda? Att man får ha loggor på kläderna/utrustningen med stallets/klubbens/sin egen logga och så sponsorernas loggor.

14: för och nackdelar med regeln? --

15: tror du många skulle lyda regeln om den nu träder i kraft med tanke på hur lite utrustning det idag finns utan loggor? Typ ingen^^

16: skulle du lyda regeln? Njaaee.. Jag tävlar inte så jag har ingen aning, men jag skulle nog ha min ridklubbs logga.

17: vad tycker du överlag om de regler som finns idag? borde ridsport förbundet, tänka mer på annat än storlek på loggor osv? Jag kan inte reglerna om det där

18: om du fick införa en regel om vad du ville i ridsporten va skulle det då vara för regel? Jag tycker inte att man ska få ha sporrar i hoppningen, helst inte spön och/eller andra inspänningstyglar m.m

19: och varför just den? För att folk rider respektlöst ibland, och tar genvägar genom att ta massa läderremmar och spänna ihop hästen istället för att hitta en perfekt harmoni.

20: Nu vill jag veta lite om dig, du kan väll ta och presentera dig och din blogg(om du har någon) och om du tävlar och lite sånt.

Jag heter då Elina, bor i en liten håla i västerbotten, jag är 14 år, har ridit sedan 6-årsåldern och har för tillfället en 17-årig bruksnordis och en 5-årig korsningspålle jag bloggar varje dag och skriver en hel del om mina vänner som bor i stallet, hästarna alltså Www.elinarubinsson.blogg.se

 
 
Tack elina för att jag fick intejluva dig:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se