12 december 2013

Skrivet 2013-12-12 Klockan 18:02:43

Kom nyss hem från stallet efter att ha pussat lite på Shadde, han hade sprungit ganska mkt i hagen idag och rört sig så mamma tycket inte jag behövde gå med han. SKolan rullade på bra idag och på ridingen red jag min favvo, Vanessa. Vi red barbacka och det gick jätte bra, det var roligt att rida henne igen då det var ett bra tag sen nu.
Vi red mycket sidvärst rörelser och skulle jobba mycket med att väda bakdelen på hästen och så. Jag är jätte nöjd och gud så fin Vanessa va idag. Men det är hon alltid, även om hon inta var den bekvämaste att rida barbacka var hon helt underbar.
 
Dagens pass då
i red på volt och skulle minska den och göra typ ''piruett'' iallafall tänka så, vi skulle alltså få ena bak benat att korsa det andra, i skritt och trav gick det väll sådära, emn detsto bättre i galoppen, Konstigt nog var hon lättare att flytta i galoppen i båda varven, i trven var hon ganska svår att flytta och i skritten oxå.
Sen skulle vi flytta skänkel vikningar i skirtt och trav, här va hon mycket lättare att arbeta och flytta och det gick super iallafall i slutet. 
Jag är som sagt jätte nöjd med dagens ridpass i skolan och är totalt kär i den hästen alltså! Så fin är hon!
 
Det var lite om dagen och så, hoppas verkligen ni haft en bra dag för det har jag haft! 
Nu ska jag snart och titta på lilla syrrans lucia tåg i skolan, det ska bli roligt.  Va sjukt länge sedan jag var på min gammla skola., dock är det gymasiet bervid min gammla skola jag ska till, men det är samma byggnad bara en liten koridor emellan så vi säger att det är min gammla skola. 
 
Men ska dra nu, bloggar senare så ha det bra pusss
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se