Gästbloggning av Filippa

Skrivet 2012-07-17 Klockan 19:36:45

Hej alla Majas läsare! 
Idag så tänkte jag ge er en massa bilder på hästar jag har haft och sådär!
 
Vi börjar med en liten ponny som jag hade när jag var 6år. Han hette Urax och var ett litet gottlandsruss. Vi hyrde bara Urax och hyrde honm ifrån ett ridläger så vi hade bara honom i 1år. Honom har jag tyvärr ingen bild på :( Urax är en b-ponny!
 
Sen så har vi Jindra som vi oxå hyrde. Henne hade vi i ett år för att jag växte ur henne. Hon var oxå ett gottlandsruss och super snäll!! :) En bild ifrån våran första tävling tillsammans! Snygga va? ;) Jindra är en b-ponny!
 
Sen så har vi Martha då! Henne hade vi oxå i 1år sen så sålde vi henne för att det inte riktigt fungerade emellan henne och mig. :) Martha är en blandning av Welsh ponny och fullblod. Martha är c-ponny!
 
Sen så har vi Bobby. En liten c-ponny ponny valack på 17år. En suuper duktig ponny som vi bara hyrde. Vi hade honom bara i 5 månader. Han blev skadad och skulle inte hålla i hoppningen längre! Jag saknar dig gubben!! :(
 
Sen så har vi lilla Kenny som vi har just nu då! Kenny är 9år och en d-ponny valack. Vi tävlar lite lokalt och det går super!! Kenny hyr vi för eventuellt senare köp! :)
 
 
Det var alla hästar som jag har haft. :) /Filippa
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se