VECKANS EKIPAGE BLEV..........

Skrivet 2012-08-19 Klockan 15:35:56

TRUMVIRVEL..................
 
emelie östh med sin ponny magic girl och förklaringen 
 
Hej Maja jag vill anmäla mig till veckans ekipage med min ponny magic girl kallas Maggie:* jag vill att hon ska bli det för att hon har ställt upp för mig nu i dom här 3 månaderna hon är en speciell häst så det är inte alla som kan rida henne hon vill bara ha en ryttare annars blir hon stressad men det jag har sett med henne är att hon är den vackraste och bästa häst som någonsin har funnits hon blir aldrig sur på en när man ska göra något mer än när man borstar henne under magen det tycker hon inte om men hon skulle aldrig göra något! Hon är värd det här:* kram Emelie östhemelie hade ingen blogg men hennes gästbloggingn kommer så snart hon mejlat den!:)
kram


Kommentarer
Postat av: Tova & Lina - Ponnysmurfarnas ♥

Skrivet 2012-08-19 Klockan 17:17:44
Just nu pågår en tävling på vår blogg om ett egendesignat iPhone skal från Iphonebutiken.se. Du får själv välja om du vill ha något särskilt mönster du gillar eller kanske en bild som betyder något för dig - det är helt upp till dig!

 För att vara med i tävlingen är det endast tre enkla steg som ska följas och varför inte ta några minuter till att anmäla sig och ha chans att vinna detta? Här hittar du tävlingen: http://ponnysmurfarnas.blogg.se/2012/august/vinn-ett-egendesignat-iphone-skal.html#comment


- 
Kram! //Ponnysmurfarna - Tova & Lina

URL: http://www.ponnysmurfarnas.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se