en månad kvar till julafton

Skrivet 2015-11-24 Klockan 21:33:45

Ja som rubriken säger är det bara 1 månad kvar till julafton och nu kommer alla frågor från mamma,pappa och syskon om vad jag önskar mig i julklapp. 
 
Dagen i skolan var trög, riding på förmiddagen och som vanligt red jag Ruben, den lilla jätte hästen på 174 som jag älskar. Vi red iallafall slutor och förvändgalopp och det gick överförväntan på Ruben, det är mycket häst att få med sig men han blir finare och finare. Jag har ridit ruben nu en del det sista och även utanför skoltid nån gång och jag trivs med han. 
Sen på eftermiddagen var det knoppning och liding och sen longerade vi, inget speciellt alltså. 
Sen har min mage inte mått jätte bra idag så åkte hem direkt efter skolan och ja jag vet det är ingen ursäkt till att inte rida sin egen ponny, men idag fick hon en vilo dag så mockade dom vi har henne hos hennes box idag, men imorgon blir de ett litet lydnas pass ute hur nu det ska gå till, men det löser jag då.
Här har vi mig och den lilla ruben på en hoppträning
 
Just nu sitter jag och kollar på massa kläder på nelly.com och bubbleroom.com i önskan om att jag va miljonär och kunde köpa typ allt jag ser. Men jag är en fattigstudent som just nu har 0 kr på kontot... Och när jag får mitt nästa studiebidrag ska de gå till julklappar och så.  Men ska nog snart gå och lägga mig så jag orkar morgondagen i skolan med häst på förmiddagen och religion efter lunch och fram till halv 3 då jag slutar.
Att överleva skolan är en kamp just nu, vill bara sova och sova lite till. Men utan min vapen dragare Micaela hade jag aldrig överlevt skolan. Vi skrattar oss igenom även dom jobbigaste dagarna och vi är nog på gränsen till att hamna på nått hem för ser människor oss som ej känner oss så måste dom ju tro att vi är höga eller nått.
Men nu ska jag ta och avsluta detta inlägg, så ni får ha det så bra så hörs vi imorgon puss och kram!
jag och Micaela


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se