30 juli 2015

Skrivet 2015-07-30 Klockan 14:36:52

Bloggade inte igår för att jag va såå trött när jag kom hem från strömstad. Men iallafall, tävlingen gick lä så där, men jag är nöjd.
Framridingen till 70 gick jätte bra och hon va jätte fin och hoppade super bra och testade några omhoppings svängar och de gick jätte bra. Inne på banan var hon jätte fin och pigg och hoppade super bra och vi va nolla. 
Sen till 80 klassen skrittade jag bara för att jag kände att jag inte behövde mer fram riding. Sen i 80 hoppade hon fint men ett stopp som jag fakstikt lägger på henne och ja jag vet att man inte ska skylla på hästen men jag red som jag skulle. Så de va bara ett taskigt stopp och sen fick vi ett ner oxå. Så lite besviken i och med att de var km klassen och den viktigaste klassen, men de kan inte alltid gå som man vill.  Så nu taggar vi om för åsa viste cup där jag hoppar LD+ pch LC och då satsar vi på nollor och placeringar. 
 
Det blev inga filmer eller bilder då vädret inte var på vår sida och regnet öste ner. Se det var lite tråkigt specielt att jag inte fick nått från 70 klassen som gick så bra. Men ska verkligen försöka be någon filma när jag tränar i framtiden och även lite små klipp från när jag rider vanligt. Ska även leta efter ny kamera då min bärjar ge sig, men det får bli efter tyskland då jag sparar pengar dit just nu. Men sen ska det bli ny kamera och då även en med film funktion.
 
Idag tog jag en lååång sovmorgon och det var sååå skönt att sova i sin egna säng sen gick jag och syrran o käka pizza så kom nyss hem och ska snart ta och bege mig mot stallet för att rida gnistra och fixa allt annat. Sen ska jag städa mitt rum och bara ta det lugnt och inte göra så mycket. Sommar lovet är så segt nu när det är dåligt väder och jag har typ inget att blogga om. Men ska försöka leverara bra inlägg ändå. Men efters omjag e smart nog att glömma laddaren till datan i husvagnen så vet jag inte hur de kommer bli med bloggingen fram tills lördag, men får väll låna någons data eller så. Men nu ska jag sätta mig och bara ta det lugnt så ni får ha det så bra puss och kram
 
bjuder på en film från när jag tränade för lotta björe!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se