Skolstart

Skrivet 2015-08-24 Klockan 11:54:46

Hej på er, har gått i skolan en vecka nu, dock har de inte varit många lektioner. och idag är jag ledig, för vi ska läsa historia men kan inte börja med kursen förens lantbrukarna är tillbaka från sin praktik vecka 38. 
Annars rullar skolan på bra och den är mer lugn är jag trodde den skulle vara. Trodde det skulle vara mycket i 3an, men det kommer väll senare. 
 
Dock har vi fått ett tråkigt besked att Nuntorp kanske ska lägga ner. Då är det Nuntorp och en eller 2 skolor till inom västragötlands regionens natrubruks skolor, vi 3or kommer få ta studenten om det nu blir så mem 1or och 2or får byta, men inget är betsämt utan de är bara ett förslag, så vi hoppas verkligen att Nuntorp får vara kvar.
 
Idag kommer några och tittar på Gnistra, är lite nervös men det ska nog gå bra. Kommer kännas konstigt utan ponny men ändå skönt på ett sätt då jag kan lägga tiden åt plugget som kommer och så. Sen ska jag så smått börja titta efter storhäst, men kommer absolut inte har brottom med att hitta någon, utan kommer titta lite dåoch då och om de kommer någon fin så kanske vi åker och provar den. Men ska ta det lugnt och inte ta första bästa bara för att ha häst lixom. 
 
Annars har det inte hänt så mycket roligt i livet sen vi hördes senast, jag har firat en kompis som fyllde år och det var jätte trevligt. Hade inte träffat henne på länge så det var väldigt roligt. 
 
Men nu ska jag bara ta det lugnt, vi hörs senare så ni får ha det så bra puss
bjuder på en bild på underbara Shadde, saknar han så mycket!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se