1 september 2014

Skrivet 2014-09-01 Klockan 10:21:06

Sjukt att det redan är september, att tiden gått så fort. Men iallafall kom jag nyss hem från in syster, åkte till henne igår när jag kom hem från Anna och hade lite söndags mys! Vi tittade på film och käka godis!! 
 
 Jag red ju Gnistra innan vi åkte igår och de gick jätte bra, red bara 30 min men hon var iallafall jätte fin och jag var jätte nöjd med henne. Red lite dressyr men utan så mycket krav på henne och hon gick jätte fint och lyssnade jätte bra.
Men va ju med Anna på tävling igår och de gick bra, såh dock bara första rundan då jag fick gå med en den hästen medans hon tävlade den andra då den inte kunde stå själv i lastbilen. 
Men hon va nöjd med ena rundan iallafall. 
Jag tycker de är lika roligt att följa med på tävling varje gång oavsett hur de går för jag lär mig alltid nått som jag kan ta med mig till när jag ska tävla, som på lördag när jag och Gnistra ska göra lokal debut i Åmål, då hoppar vi bara en LD. Så idag ska jag hoppa lite för Anna, så rider bara Shadde innan jag börjar.
Så idag ska jag rida 2 evenutellt 3 hästar om jag får rida någon av Annas vilket jag hoppas på, om de blir så tror jag de är Kiara eller så kommer jag få skritta av någon hon ridit!:) 
 
Men nu ska jag snart ta och byta om och åka till Anna så ni får ha det så bra så hörs vi puss och kram!<3
bjuder på en bild på mig och santos som jag fick skritta av första veckan 1 dag!!


Kommentarer
Postat av: Josefin Pageryd - satsande hästbloggare

Skrivet 2014-10-17 Klockan 10:14:15
Hej fina du,
Du har tidigare anmält dig till '' veckans intervju '' hos mig. Jag har nu dragit igång det igen och tänkte bara höra om du fortfarande är intresserad? Hör gärna av dig till mig då så får du har kvar din plats på listan :)
Ha en underbar fredag och glöm inte bort hur bra du är!! Stor kram

URL: http://pageryd.se


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se