Min drömhäst

Skrivet 2014-03-07 Klockan 12:00:00

''Min drömhäst''
 
Var en av rubrikerna som kom in och tänkte skriva om den nu!
Då jag inte vet hur min nästa dröm häst ser ut så tar jag en elithäst!
 
Om jag fick välja en världscups häst levande eller död att få rida och tävla skulle det lätt vara Milton eller Hickstead inom hoppningen och Totilas och Briar inom dressyren.

Men om jag bara fick välja en så skulle det lätt vara Milton, vilken dröm häst alltså. Han drog in över 10 miljoner. 10 MILJONER i pris pengar under sina år som aktiv, han var den första hästen utanför galoppsporten att vinna så mycket pengar.
Han var verkligen en dröm häst! John Whitaker som red och tävlade han större delar av hans kariärr sa ''en sån häst äger man bara 1 gång''
Här är en bild från hans show i globen!(tror de iallafall)
 
Här snackar vi riktigt sago häst! Så himla vacker. En häst jag tror skulle passa mig, inte kunskaps mässigt så klart. Men tror han skulle kunnat lära mig en massa saker och jag hade fått sjukt bra självförtroende. 
 
Jag menar titta bara på filmerna, hur mycket behöver John egentligen göra, inte så mycket!! 
 
 
 
 
 
Sån sjuk kapacitet, hoppar det som ingenting! 
Är verkligen helt kär i denna, tänk att ha en avkomma efter han, men tyvärr var han valack så det finns inga avkommor efter han! Vilket är väldigt synd. Tänk att ha en avkomma efter denna häst, så himmla coolt! 
 
Ja detta är verkligen min dröm häst! Och när jag ändå skriver om hästen så kan jag ju skriva att John är en stor förebild för mig, han rider så grymt bra och jag är så impad, vad e han 57-58 bast?? och tävlar fortfarande på världscups nivå. Är egenligen lika impad av alla whitaker, både robert och mickhel är as tuffa!  Skulle lätt vilja åka ner och jobba hos någon av dom, men det lär förbli en dröm!!
 
Nej, men tack Hanna www.hhannapetersson.blogg.se som gav mig rubriken ''dröm häst''
Puss och Kram
 


Kommentarer
Postat av: hanna

Skrivet 2014-03-08 Klockan 20:53:08
www.hhannapetersson.blogg.se har jag ;)


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se