Gokväll på er

Skrivet 2014-06-18 Klockan 22:06:11

Kom hem från stallet för någon timme sedan och efter de har jag bara tagit det lugnt, ätit lite och testat köra moppe på gatan där vi bor och det gick bra! Även ridingen gick bättre idag än igår, idag var hon mycket mer sammarbets villig men de tog en stund innan jag kom på hur jag skulle rida henne för att få henne dit jag vill ha henne. Det är inte de lättatse att hitta knapparna och hur hon vill bli riden för att jag ska få en bra känsla när jag är van vid Shadde som är jätte lätt riden. Men jag lär mig mer och mer för varje pass nästan. Fast det kommer ta ett tag innna jag kommer hitta alla knappar och jag alla ryttare som köper ny ponny eller häst vet att det kan ta 1 vecka eller ett halv år att hitta alla knappar på en ny häst eller ponny. På shadde gick de ganska snabbt att hitta alla knappar kanske va de för att jag va på AW ganska snart efter att jag fått han och även va på läger hos min tränare. Klart jag fortfarande kan hitta nya knappar på han men även om jag känner han innan och utan och hur han vill bli riden så har även vi våra dagar då allt känns värdelöst även om syrran rider han mer och mer nu. 
Men kommer aldrig sluta rida han, kommer alltid att rida han så fort jag får chansen han är ju ändå världens finaste ponny med ett hjärta av guld och är en spn jag skulle vilja klona till storhäst! 
 
Men om jag bara fortsätter att jobba på med Gnistra kommer jag snart ha hittat dom flesta knappar. Men jag kommer låta de ta den tid de tar och åka ut på tävlingar och hoppa LD-LC och lära och ha roligt  nu i början. 
Finns mycket att lära på denna ponny och hon har mycket kapaciet måste bara lära mig att få fram den på rätt sätt och tänka på rätt sätt och allt de dära då hon är otroligt känslig för mina hjälper i hoppningen. 
Men som sagt nu ska vi ut på tävlingarna för att ha roligt och lära och inte jaga placeringar de tar vi i höst när vi lärt känna varandra bätter och nästa år då j'vlar ska vi visa vad vi går för! 
 
Men nu ska jag avsluta detta inlägg och stänga ner datan och gå och dejta kuden och sova för imorgon blir de ingen sovmorgon här inte, ska med mamma till skara med en ridskole häst och sen träna 2 hästar på kvällen!! Gud så jag älskar sommaren, när man inte är trött och man skulle orka rida 5 hästar om de nu va så. Eller aa iallafall 3-4 hästar lättare pass och träna 2 lite hådare!!
Men ni får ha det så bra och hoppas inte detta inlägg blev för rörigt!
Massor av kramar och pussar så hörs vi imorgon!! 
jag menar titta hindret ligger på 70! kapaciteten finns där!! 
 


Kommentarer
Postat av: Islycka

Skrivet 2014-06-19 Klockan 23:51:09
vilka skutt :)

URL: http://islycka.blogg.se/

Postat av: Johanna

Skrivet 2014-06-20 Klockan 15:11:42
Du har en jätte bra blogg och väldigt intressant att läsa ! Men jag beundrar verkligen din header !!! Vilket program använder du ? :)

Svar: Åå vad roligt att höra <3 jag gör inte mina headrar själv då jag verkligen inte kan med Sånt utan brukar fråga kompisar :)
Maja


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se