Hemma

Skrivet 2014-08-09 Klockan 13:12:50

Va på klubben med ungdomssektionen igår och hjälpte till med lekar på lägret och så blev de att jag sov där vilket egentligen inte var meningen men så blev de.
Vi körde irlänsk julafton och ev an ledarna vid namn Julia gick inför att vinna med sitt lag men de gick ju så där då hon ramlade och bara låg kvar och skratta när hon skulle springa tillbaka!!  Film finns på majjasiimonsson@instagram för er som vill se. Sen åkte jag,Julia och Johanna hem och hämta ombyte och madrass att sova på och sen när vi kom tillbaka så blev vi dränkta typ, barnen hade förberätt massa hinkar med vatten och jag skojar inte om jag säger att säkert 4-5 barn hällde sina hinkar över mig samtidigt! Så sprang runt i bh och thigts hahahah mycket snygg ouffit må jag säga! en roligt var det iallafall. Och när de lite kortare barnen skulle hälla vatten på mig så fångade jag deras vatten i min hink och så gjorde jag även med dom lite längre när jag fick chansen. 
Sen senare på kvällen så satt vi bara och tog de lugnt typ, käka godis och lite så!! 
De va roligt och jag e glad att jag sov där.
 
Men till dagen då, ska till stallet vid 2 och rida Gnistra blir dett dressyr pass på henne idag, sen har jag inget annat planerat ska bara ta de lugnt och blogga lite mer ikväll. 
 
Men nu ska jag ta och byta om för att snart åka till stallet, så ni får ha det så bra så hörs vi senare!
Pussss
 
bjuder på en bild på mig och Shadde så länge!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se