Det här är jag

Skrivet 2014-08-02 Klockan 17:23:21

Då var det dags att göra en bättre prestation på mig är det tänkt i alla fall.
Jag heter då Jasmine Hessler, precis som Maja är jag en hästtjej men jag blir 19 år nu i augusti. Jag "lärde känna" Maja genom att jag följde med min ridtränade & hennes dotter som tävlar för samma klubb som Maja & vi mötes då på tävlingsplatsen och har nästan varje gång stött på varandra när jag har varit med dom.
 
Skillnaden mellan mig & Maja är då att medans hon har en egen häst & är ute och tävlar så är jag fortfarande kvar på ridskolan då jag inte har en egen häst eller ponny. Men sedan 2011 så har jag haft foderhästar & medryttarhästar, både privat & på ridskolan. Och för tillfället så är jag fodervärd på en 18 årig valack på ridskolan som då går under namnet Sabotage, men kallas för Sabo. Han är en korsning på Arab & Connemara & ligger på ca 160 cm i manken, men för att läsa mer om honom så kan ni kolla in på min blogg, som ni då hittar HÄR.
 
Och självklart så kan ni även läsa mer om mig på min blogg om ni skulle vilja & läsa mer om min resa på att hitta den hästen som kan hjälpa mig att komma vidare i min ridning :D.
 
    


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se