Hejsan!

Skrivet 2014-04-12 Klockan 17:11:06

Hemma efter dagens klubbhoppnign!
Idag hoppas Emma Shadde och det gick jätte bra och är så stolt över båda 2.
De hoppade 50,60 och 70(ja de hoppade 3 klasser och shadde klarade av de hur lätt som helst)
i 50 fick dom ett stopp men annars var det en jätte fin runda, i 60 fick emma lägga en volt efter start linjen för att få fram Shadde men felfri på hinder och i 70 fick de ett stopp men de va ett missförstånd mellan häst och ryttare, han kom konstigt på 5an och han inte riktigt se 6an. Men samma här hur fin runda som helst. Emma rider Shadde super bra och de passar jätet bra tsm. 
 
Även jag fick rida lite så där oväntat, de va en av ridskole hästarna som hade dummat sig lite så fick sitta upp en snabbis, men han dummade sig med mig oxå och försökte slänga av mig oxå så vi insåg att de inte var någon ide att starta han idag. Men de var kul att få sitta på han så jag inte gjort de sedan höstterminen i 9an och de var ett bra tag sen.
 
Nu ikväll ska jag ägna mig åt att packa det sista och bara ta det lugnt, för imorgon åker jag ner till skåne för att tillbringa 3 veckor där nere med min kära ponny och kära vänner i allafall 1 vecka med vänner och 2 veckor med 1 kompis!:) Det ska bli så himla roligt. Ska även försöka fixa lite tidsinställda inlägg! Men datan hänger så klart med ner, så ska ju försöka blogga live en del. 
 
Men nej nu ska jag städa det sista och packa det sista som inte hänger på tork.
Så ni får ha det så bra så hörs vi. Puss och kram
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se