Skyrup cc aka AW

Skrivet 2014-06-25 Klockan 07:36:00

Ett ställe man verkligen inte kan sluta att älska!
 
Jag har ju varit på Skyrup cc två år nu och när man åker hem så hinner man(iallafall jag) knappt in i bilen för ens jag längtar tillbaka. Förra året när jag åkte hem från lägret så grät jag nästan hela vägen hem, och då ska jag säga er att jag grät inte när jag slutade 9an efter 3 år med en underbar klass, men jag grät när jag lämnade ett läger där jag umgåtts med folk 1 vecka, men de va inte bara folket jag skulle sakna utan även själva AW. Allt runt omkring är så underbart, maten,banorna,tränarna och ja allt är så himla underbart, man får verkligen de man betalar för.
 
Sen så utvecklas man något så enormt, man kommer närmare hästen och får ett strörre annsvar. När man är hemma kanske man har en mamma och pappa som hjälper till med det mesta vilket jag har, men på aw har man ingen som passar upp en utan man får göra allt själv. Man får en massa massa nya vänner och minnen för livet. 
 
Jag har ju som sagt varit där 2 år med olika gäng och första året kände jag bara 1 riktigt bra och sen hade vi haft en kik grupp med några andra tjejer. Alla eller aa alla förutom jag och typ 4a till som va på den läger veckan ska på samma iår, vilker jag oxå hade velat men jag åkte över påsk istället och där kände jag 2 sen innan, Hanna som vann lägret på Johanna Grants blogg hade jag pratat med en del och även träffat och umgåtts med på GHS och henne delade jag stuga med. Sen Julia som va på mitt läger förra året. Så de va skönt att man kände någon för de är ju en tryghet i sig, men sen tycker jag att en av grejerna med att åka på läger är faktiskt att lära känna nya människor. Så om jag åker nästa år får jag se om jag åker med nästan samma läger folk som i år eller förra året eller med helt nytt folk, det återstår att se. 
 
Jo juste som jag nämnde där uppe så utvecklas men otroligt mycket, jag och Elsa som va ledare på mitt läger i år och va elev på samma läger som mig förra året satt och kolla igenom filmkameran och hittade vidosarna från banhoppnigen v 32 och shit vad jag och shadde hade utvecklats, de va sådan skiland. 
Och jag har ju varit med SM ryttare, MSV, dom som tävlar lite lägre  osv på lägrena  men alla får verkligen träningen på sin nivå men sen är de klart att man ska välja rätt läger, men om du ex hoppar och tävlar msv då får du hoppa hinderna på den höjden, men alla har iprincip samma övningar men på olika nivå. Så oavsett vilken nivå man är på så är de värt pengarna! 
Ni kan läsa mer om dom olika lägrena här http://www.skyrupcountryclub.se/page.asp?id=1
jag har varti på camp b på båda lägrena och det har passat mig super bra.
 
Nu ska jag avsluta detta inlägg med att säga att om ni funderat på att åka så ÅK ni kommer inte ångra er och ni kommer få minnen för livet och vänner för livet. 
Sen vill jag ge massa cred till Anna som håller i lägrena och ser till att alla känner sig välkommna och verkligen satsar på oss ponnyryttare och även hästryttare som ska bli Svergies nästa elit! Anna om du läser detta vill jag säga att du gör ett grymt jobb som håller i svergies BÄSTA läger. 
Tusen tack Anna och längtar som tusan tills nästa år då jag kommer med min nya ponny Gnistra!! 
Från vänster, Rebecca,jag,Caronlina,Caronline,Henrik,Elsa,Melanie,Julia och Erik. Dessa va några av dom jag umgicks med på AW 2013.
Jag,Jossan och Ellen 2013
Jag,Gerta,Anna,Astri och Kajsa från lägret i påskas
 
jag julia och greta från i påskas och julia.
jag och julia 2013.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se