tillbaka

Skrivet 2015-07-27 Klockan 22:34:15

Hejsan, jag har nu bestämt mig för att börja blogga igen. Men vill blogga här på blogg.se där jag inte har så mycket krav på att endast blogga om hästar då jag gör mycket annat just nu oxå. 
Men nu ska jag iallafall försöka komma igång på riktigt och blogga varje dag och skriva läsvärda inlägg.
 
Jag kan ju börja med att berätta lite om sommaren som gått hitils
Jag har varit bosatt i en husvagn på en camping i strömstad hela sommaren, Gnistra har stått uppstallad på strömstad ridklubb. Jag har ridit på mornarna, jobbat på eftermiddagarna och sen bara tagit det lugnt. 
Jag har hoppad LD på räkan hoppet med ett stopp och är mer än nöjd med den rundan. Hon var så fin och de va mitt fel att hon stannade. Jag har varit med kompisar. 
Sommaren har inte varit som planerat, inte så rolig som jag tänkt mig. Men jag har gjort de bästa av saken och de har blivit bra ändå. 
 
Nu till lite tråkiga nyheter,
Jag har bestämt mig för att sälja Gnistra pga plugg och att jag inte kommer ha sp mycket tid i höst så hon ligger ute på annons, men vi har inte brottom med att sälja, sen är tanken att jag ska börja titta efter storhäst och det vill jag göra i lung och ro och hittar vi någon som passar så köper vi den och då är det skönt att inte stå där med 2 hästar. Jag börjar ju 3an i höst och ligger resan mycket efter i skolan och vill lägga mycket energi på skolan och få bra betyg. Kommer plugga fullt ut och läsa alla kurser jag kan, så de kommer bli väldigt mycket plugg. Ska läsa blandanat Familje jurudik på samhälls kursen och sen kursen med UF. 
Men som sagt vi har inte brottom med att sälja henne.
 
Vad är mina planer fram tills hon är såld då?
Joo imorgon hoppar vi KM och sattsar på en nolla och självklart satsar vi på vinst, sen ska jag hoppa åsa viste cup i grästorp då hoppar jag LD+ och LC sen ska jag vara med i klubbens DIV II lag i hoppning och sen får vi se vad som händer, men de är mina planer iallafall. 
 
Hoppas ni vill stanna kvar och läsa om mig och mitt liv!!
 
foto: http://nouw.com/bellapetterssons
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se