Hemma

Skrivet 2014-03-02 Klockan 19:45:18

Nu är jag äntligen hemma, vill egentligen inte skriva så för har haft 3 underbara dagar i Göteborg och på ghs, men ändå sjukt skönt att vara hemma. 
 
Idag i bloggmontern satt jag med Bellson och en tjej som heter Thilde, hon var sjukt härlig och rolig och gissa vad?? Hon var foooer! Sjukt kul, så vi börja snacka lite om dom, men det ändrades snabbt till snack om hästar eller aa vi snackade om allt möjligt!  Vi snackade även en heldel med Lamia  som höll i bloggmontern. Även om man inte blir igenkänd var det sjukt roligt att sitt där. Lärde ju känna Thilda som det visade sig att jag tydligen följde på twitter och vi var medlem i en the fooo grupp på fb! Där hade hon tydligen sett mig. Världen är liten ibland. 
Hoppas på att kunna göra detta nästa år oxå men då vara lite mer igenkänd.  Sjukt mycket creed till Lamia som fixat allt detta.  
 
Och inte på tala om eventet i Fredags, gud så roligt det var alltså. Träffa massa kompisar från lägret i sommras, träffa en kompis jag inte träffat på säkert 1 år och inte umgåtts med rikitgt med på 4 år. Dansa så jag inte kan gå nu typ. Även gått på mässan med en som ska på samma läger som mig vecka 16! En mycket trevlig tjej. 
Sett GP-ponnyn, och vad händer där 4 ramla av var av 1 på ärvarvet och de andra under själva tävlingen.
Men stort grattis till Jolin som vann, sjukt värd vinsten.
 
Ja det var min helg i korta drag!! Hoppas ni haft en lika bra dag som jag haft, nu ska jag äte lite fruksallad så ni får ha det så bra så hörs vi imorgon puss!!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se