dagarna bara rinner på

Skrivet 2014-03-27 Klockan 20:32:34

Ja som rubriken säger så dagarna går så j'vla snabbt just nu, om bara 9 dagar är jag i stockholm och ska se The fooo live tillsammans med min lill syster och om hela 18 dagar alltså 2 veckor och 4 dagar är jag nere på AW i 3 veckor 1 vecka läger och 2 veckor APL, längtar så sjukt mycket. 
 
Men till saken jag tänkte på nu då, jag ska ju vara borta i 3 veckor och kommer antagligen inte ha tid att uppdatera så bra varje dag, men vill att bloggen ska vara levande under dessa 3 veckor. Så nu söker jag gästbloggare som vill gästblogga här. Om något roligt ämne, kanske nåste speciellt du vart med om, kanske ett minne för livet(till exempel ett läger du vart på) ja vaf'n som helst! Bara det är roligt för andra att läsa! Så har du något du vill dela med dig av, mejla till majjasiimonsson@live.se
mejla text och bilder(som gärna får vara insatta på rätt ställe i texten, eller att ni skirver i texten bild 1 här osv) och länk till din blogg om du har någon!! 
 
Men så klart kommer jag oxå blogga live därifrån, datan hänger så klart med ner. Klarar mig aldrig utan den i 3 veckor+att jag och julia som jag ska ha min APL med måste ju ha nått att göra när vi slutat på kvällarna. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se