Shadde och Gnistra

Skrivet 2014-06-24 Klockan 21:47:01

Tänkte ta och berätta om planen med ponnysarna!

Vi börjar med Shadde.
Planen med Shadde fram över är att ha roligt, tävla och träna. Tävla LD-LC och verkligen få till dom dära härliga rundorna utan stopp som man kan leva på länge. Men det ska inte bli för mycket av allt utan allts ska så klart annpassas efter som han är hela 19 år, men det är verkligen inget man märker på han utan han är i sina bästa dagar nu och har aldrig varit gladare och piggare och gått bätter under vår tid tillsammans, så de vill jag behålla ett bra tag till.  
Vår tävlings planering ser ut så här
Fredag den 27 juni hoppar jag en LD och en LC med derby hinder i kil
16 juli åker jag till räkan och hoppar en LD-LC och den 17 juli hoppar jag en LC och om allt känns bra hoppar jag även en LB här.
Sen vet jag inte hur de ser ut mer utan de är dom vi planerat! 
Räkan ser jag sjukt mycket framemot dels för att jag velat åka ditt förut och dels för att jag kommer träffa lite kompisar där så det skal bli roligt och sen så är de ju mitt första meeting! så tummen upp för de.
 
 
Gnistra då, planen med henne är att lära känna henne, hitta fler knappar och lära mig att rida henne ordentligt innan vi åker ut och tävlar, men målet är att rida mountain horse ponny cup i höst och den går i LB så målet innan  året är slut är alltså att hoppa LB med bra resultat. Men som sagt ska jag lära känna henne först och kommer inte börja tävla henne förens jag tycker allt känns bra och min tränare tycker att vi är redo. Så klart  kommer jag kanske starta henne på klubbhoppningarna hemma på klubben om vi har några.
 och då hoppar jag väl 80 och 90!:) 
Men ska inte ha någon press och skynd på utan ska ta det lugnt tills vi båda är redo! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se